Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Boże dziewczyny stresssujecie mnie z tym pakowaniem torbyja narazxie to mam tylko podkłady, majtki poporodowe i podpaski
![]()

Tylko niewiem jak mogłam to złapać skoro ja w domu leżę 

To ja jestem w tyle...choć mam ciąże zagrożoną przedwczesnym porodem to jakoś nie mam ochoty na pakowanie torby aby nie zapeszyć...nawet ubranek nie mam jeszcze popranych
Daje sobie na to czas z 2tygodnie:-)To już się zmieniło.Teraz kobieta może być spokojnie całą ciąże na zwolnieniu...270dni.a ja.. nie mam nic
mam pytanie.. do dziewczyn ktore sa prawie od poczatku ciazy na zwolnieniu albo sie na tym znaja.. Cos slyszalam, ze po 180 dniach pobytu na zwolnieniu trzeba cos innego wypisac, tzn lekarz musi. Costam rehabilitacyjne?
bardzo prosze o odpowiedz :-)
no.. Karol pojechał.. trzymam kciuki :-)
tak było kiedyś, chodzi Ci pewnie o świadczenie rehabilitacyjne. od 01.01.09 przepisy się zmieniły, kobietom w ciąży wydłużono okres zwolnienia do 270dnia ja.. nie mam nic
mam pytanie.. do dziewczyn ktore sa prawie od poczatku ciazy na zwolnieniu albo sie na tym znaja.. Cos slyszalam, ze po 180 dniach pobytu na zwolnieniu trzeba cos innego wypisac, tzn lekarz musi. Costam rehabilitacyjne?
Ja jestem na zwolnieniu od 8tc i nic takiego nie słyszałama ja.. nie mam nic
Kiedyś tak było teraz zwolnienie może być wypisywane przez lekarza przez cały okres trwania ciązy