reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Heh, ubiegłaś mnie z propozycją na piatek dla Drozdusi, Ago_irlandio :szok::baffled::-D

Ano widzisz, Cytrusku, rewelacji nie ma ostatnio i co zrobić... Przynajmniej nie masz dużo do nadrabiania ;-)

Znikam już na poważnie, bo oczy mi się już strasznie kleją. Dobranoc Wam :sorry2:

Aga i Krycha dzięki wielkie za propozycje ale już mnie Kaja przytuliła do serducha:tak: ale to miłe wiedzieć że ma się na kogo liczyć;-)

Cytrus co tak rzadko zaglądasz?ciągle zapracowana?

zmykam już do wyrka,spokojnej nocy babki

Sylcia007, kup dla Nadinki priobiotyki, przydadzą Ci się jak jakąś infekcję Młoda złapie :tak:. Dużo miejsca nie zajmują a pewnie się przydadzą!!!

Ms.Marple, współczuję... Zwłaszcza, że nie wiele możesz wziąść - trochę węgla no i coca - cola wygazowana i dużo pij... Szybkiego poworotu do zdrowia Wam życzę :sorry2:

Nakupowalam lekow :))) Dla dzidziii i dla nas :)

Dzien dobry:)
U nas juz dzis ok:) Mayka jeszcze wczoraj zwymiotowala,ale potem zjadla i poszla spac:)Dzis juz wszyscy czujemy sie dobrze:)
Rosolek sie gotuje,aby zoladeczki za ciezko nie mialy na start:)
Ale najwazniejsze,ze dzis o 3 nad ranem w koncu woda puscila:)Tak wiec pralka juz lata:)
Do pozniej

No to dobrze ze zdrowko jest i woda :))

drozdusia dziekuje bardzo :-):-)

aga irlandia to super ze wreszcie macie wode oby wiecej nie spotkaly was takie niedogodnosci

sylcia zycze udanego powrotu do domku dzis i oby lot byl planowo :-):-):-)

a mi dzisiaj kosz na smieci gdzies sprzed domu wywialo i musze go isc poszukac na osiedlu :-D:-D

Dziekuje wam baby za zyczenia milego lotu :) W sumie nie bylo az tak zle ale Boszeee siedzial za nami dzieciak ktory cala droge krzyczal i krzyczal Bo on chce i juz !!! mamo mamo mamo I tak stekal i kwekal 3 godziny Nadina nie mogla sie wyspac Co chwilke sie wystraszyla i zlekla gdy on krzyczal na caly samolot ;/ Jestem wyczerpana psychicznie ;/

A ja miałam nadzieję ,że to już po zimie i tylko wiosny wyglądać :-);-) a tu powroty hmmm trudno.Damy radę :-)
Zrobię dziś na obiadek placki po węgiersku trochę roboty ale...
drozdusia o co chodzi z tymi kuferkami jeśli można wiedzieć?
Aga mam nadzieję że u Was problem wody już się nie powtórzy

Mmm smaka mi narobilas tymi placuchamii :))

szukalam kosza na smieci po calym osiedlu ale naszczescie znalazlam Wywialo mi go na drugo koniec..:-D:-D bo smieci dzis nam zabierali i pusty byl i go porwalo :-D:-D

mam nadzieje ze jutro niebedzie tak wialo bo do centrum mam zamiar sie wybrac.....

Noo to niezle :)) z tym koszem :))

Dzień dobry mamusie!!! Tfu, tfu, tfu, nie chcę zapeszać, ale dziś się czuję o niebo lepiej i obudził mnie głód :szok: :-D Dawno tak nie miałam... Nie chcę się cieszyć za wczasu, ale może w końcu nam ten wirus odpuści??? Byłoby super ;-):tak::-D No i mam nadzieję, że więcej dobrze czujących się jest :sorry2:

Krycha ja mam jeszcze prosbe do ciebie,jakbys tak miala czas i ochote to ja bym poprosila o te ksiazke tez:zawstydzona/y:
Wiecie co mnie chyba tez ten wirus zaczyna brac:szok:tfu tfu oby nie:no:

Poszło :tak::tak::tak:! Mam nadzieję, że to jednak nie wirus Cię dopada a tylko krótki spadek formy...

Sylcia007, witamy na Zielonej Wyspie :-)! Cieszę się, że dolecieliście cali i zdrowi!!!

Drozdusia, przecież wiesz, że u mnie zawsze drzwi otwarte i pomogę jak tylko będę umiała :sorry2:...

Dziewczyny, słyszałayście może o czyms takim, że mają wodę odciąć? Ja na wszelki wypadek wanne już zapełniam a później po mineralną pojdziemy... Nie wiem czy to prawda, ale trzeba na zimne dmuchać, nie?

Miłego dnia życzę :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heloo...
domi wkoncu poszedl do przedszkola :) nareszcie troszke ciszy w domu :)
u nas wirus tylko m noie zaatakowal,dzieci ominal :) ale ada katarzysko zlapala :( jak nie urok to s..
Sylwia witaj spowrotem :) fajnie,ze juz jestes :) kiedy sie widzimy???
Cytrus moze ja sie dzis do ciebie wyboiore...oddam ci struj mikołaja :) nie obecuje,ale moze sie zjawie :) chyba ,ze cie ten wirus dopadł??
aha Bożenka jak robilas torcika dla Adasia to jesli dobrze pamietam mialas niebieski barwnik jakis nie???moge wiedziec gdzie go nabylas???jak on wyglada i jak sie go robi??moze ktoras jeszcze wie skad wziac barwniki d lukru lub smietany??
pozdrawiam :)

witamsię
ja dzisiaj znów kiepsko się czuję:wściekła/y: zaczęłam ranek od pawia:wściekła/y: mam tylko nadzieję, że to się szybko skończy bo już mam dosyć tego błogosławionego stanu:baffled: i zaczynam wpadać w depresję:baffled:
Adaś jeszcze wczoraj wieczorem obhaftował mi schody i na razie koniec.... zobaczymy:baffled:

sylcia witaj w domku

aha Bożenka jak robilas torcika dla Adasia to jesli dobrze pamietam mialas niebieski barwnik jakis nie???moge wiedziec gdzie go nabylas???jak on wyglada i jak sie go robi??moze ktoras jeszcze wie skad wziac barwniki d lukru lub smietany??pozdrawiam :)

natinke niebieski barwnik kupiłam w dunstorze były jeszcze inne kolory np zielony, czerwony i in. powodzenia w wypiekach:tak:

reklama
Witajcie mamusie :-):-):-)

krycha ja slyszalam ze maja jedynie zmniejszyc cisnienie o ok 45 - 50% aby niejako zmusic odbiorcow do oszczedniejszego kozystania z wody... o calkowitym odcieciu nic nieslyszalam :no:

sylcia witamy spowrotem, jak minela podroz?? mam nadzieje ze bez komplikacji :-):-)

drozdusia jak bedziesz cos wiedziec o tych kuferkach to dawaj znac

Do góry