a tego nie wiemDzieki za odpowiedz nawet nie wiedzialam a to czemu zadnego pisma nie przysla
pewnie im papieru szkoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a tego nie wiemDzieki za odpowiedz nawet nie wiedzialam a to czemu zadnego pisma nie przysla
pewnie im papieru szkoda
ja wysłałam tylko kopie decyzji z macieżyńskiegoDziewczyny mam pytanie do tych ktore sa obecnie na macierzynskim i skladaly o FIS. Czy musze sie gdzies zglosic o wpisanie ze pobieram macierzynski? Wiem ze moj maz musi tez zabrac papiery do pracodawcy, aby tamten wypelnil, a cos jeszcze? Bede wdzieczna za kazda podpowiedz, pozdr.

Albo linka do postów jak już o tym pisałyście kiedyś;-)

Dzien dobry mamusie
Dziewczyny mam pytanko czy wy dostalyscie ECS bo z tego co sie nie myle to dzisiaj powinny placic a mi nie wplynelo
Wiecie cos na ten temat bo rodzinne tez mi juz ucieli i powinni przyslac jakas informacje