reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

paula- super ta sofa:)
roxy- dzieki za pocieszenie, tzn ja tez powinnam odstawic wit d?? hmm jutro ide na ostatnie szczepienie na wzw wiec napewno sie popytam... buzi dla nadusi od kubusia i cioci izusi:p

o jesteś kobietao. Już myślałam że będziesz pierwszą ofiarą tych małych potworów. :baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
paula - sofa extra!!! Ale czekam na wpełni umeblowane fotki (z drzewkiem i poduszkami)

m&m's - wszystkie sofy mi sie podobają!!! a naj chyba 2 i 3:tak::-):-):-)

paula- super ta sofa:)
roxy- dzieki za pocieszenie, tzn ja tez powinnam odstawic wit d?? hmm jutro ide na ostatnie szczepienie na wzw wiec napewno sie popytam... buzi dla nadusi od kubusia i cioci izusi:p
Nie wiem kochana zapytaj lekarza,ja tu nie chce wchodzic w kompetencje doktora:sorry2: mi kazał odstawić,a drugi nie.....ja podaje co drugi dzień po kropelce,czasem kapnie więcej:tak: Całuje Was:-)

Tikanis,opisz te pIamy u Kubusia. Mój Tomek chyba tez cos takiego ma. Jak dłużej go przytrzymam to wychodzi mu taki czerwony pIac. Bardzo długo widac taka pIame na skórze.

Dobry wieczór majóweczki czy ktoś tu mnie pamięta jeszcze.
Tak skromnie pukam. Chyba powinnam pół litra przynieść, żeby się wkupić:)

no pewnie!!! - nawet szczerze przyznam, że myslałam dzisiaj o Tobie :-):-):-) Co nowego u Ciebie? Co z Juleczkiem? Jak z pracą?

reklama
No to dla pijących:tak:

Załączniki

• finlandia-m.jpg
    finlandia-m.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 22
Do góry