kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no to dla mnie zdrówkoNo to dla pijących![]()
m&m'sa mi sie pierwsza sofka podoba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to dla mnie zdrówkoNo to dla pijących![]()
tak właśnie pozdrów jąmam jej powiedziec że "wielki brat - siostra" wszytsko widzi i wszytsko wie, więc niech przestanie ściemniać.
niech Ci Bóg w dzieciach.... wynagrodzi ;-);-);-);-)No to dla pijących![]()
m&m'sa mi sie pierwsza sofka podoba![]()
tylko czemu tak daleko :-(kasia - no no domyslam sie kobitko...wpadaj...
.
to wypij to wstanie tylko razOj ja bym też już wypiła coś mocniejszego, ale ten mój cysiu wstaje pięć razy w nocy.
To jest takie pyszne mleczko do piciaroxy, a co to jest mleko pistacjowe????
tylko nie mów że mleko o smaku pistacjowym bo uduszeja się pytam o firme, i takie tam...najlepiej jakbyś jakiś obrazeczek opakowania wstawiła - bo ja tego nie znam :-( i do czego się dodaje takie mleczko - znaczy - "z czym to się je"?:-)
to jeszcze karmisz ??? a jak długo zamierzasz ???Oj ja bym też już wypiła coś mocniejszego, ale ten mój cysiu wstaje pięć razy w nocy.