reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A tak wogule Pyciol To nic się nie zmieniłas:no::no: jak dawniej paliłaś swojemu koszulki i takie tam to teraz go od Dzi...k wyzywasz:no::no::no: ech......................

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
za to On mi wypozycza ksiazki w aptece:szok::-D:-D

hehe Pyciol jak sie odzywasz:szok::-D co to za slownictwi:no:i to na glownym:no:

postanawiam poprawe....dajcie mi szlaban na bb:baffled:

HAHAHHAHAHA

To ja czytac nie umiem bo przeczytałam - dziwak :-)
Teraz zobaczyłam jak brzydko nazwałaś solenizanta :-D NIEŁADNIE!!!:-D

to Ciebie myszko nie trzeba było informować o moim słownictwie...:-D:-Di ak nie zajarzyłas:-D:-Da tak sie starałam załagodzić sytuacje:-D:-D

reklama
No nic!!!sprawdziłam wyniki lotka i nic:no:teraz moge isc spac,juz nie bedzie mi sie sniło 6 miliaków po nocach:zawstydzona/y::-(moze kiedys.....mojemu bratu sie sni ze wygrywa 6 milionow wlasnie...juz od ponad 2 miechow,powiedzial ze on je jeszcze wygra....a jak wygra to powiedzial ze postawi mi dom.Ja mu szczerze kibicuje:-D:-D

Witam piątkowo
Mąz wczoraj pojechał w trasę, po czterech tygodniach siedzenia w domku, jak był to sie nie mogłam doczekac, zebyy już jechał, bo mnie wkurza i wogóle kasę trza zarabiac, a teraz jakoś tak dziwnie i do pieca muszę sama zagladac i Młodą kąpac i wogóle wszytsko znów na moim łbie, tak można było cos na niego przerzucic.

Kanuś, co się nie odzywasz

słuchajcie:-D
Dzwonie przedtem do mojego niemezowego i mowie....
"badz tak dobry i skocz jeszcze do biblioteki i wez 'dom nad rozlewiskiem""
ok-usłyszałam:-D
po czym dzowni po 2 h i pyta co to miało być?:sorry2:
-'dom nad rozlewiskiem"-odpowiedzialam
-ale nie mają-burknął oburzony:baffled:
-jak to ?a inne części?:confused:-zapytałam
ale...hmmmm dobra dziubek zadzwonie póżniej:unsure::unsure::unsure:-odp speszony
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzanie:-Dwczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret:szok::-D
:-D:-D:-D:-D niezły jest ten Twój niemężowy

Ale mi Tygrys narobil ochoty na te pierożki:-):-):-):-)
I mi też:zawstydzona/y: i to od rana, a ja nie umiem pierogów lepiec, to znaczy jeszcze nigdy nie próbowałam, bo zawsze babcia mi robi, a ja szykuję tylko farsz.
Chyba trzeba sie będzie do babci uśmiechnąc:-)

hahahha ty to Tajger jestes jednak super gość:szok:jak by tak patrzec wyłazi ze jesz jeden posilek dziennie....nie ma śniadanie,bo przeciez jestes na diecie:-Da potem dopiero o 18.00 obiad...kolacji nie ma:confused::-Daaaaaa i jeszcze podwieczorek złożony z obiadu zanim mąż wraca z pracy co by nie widział ile wciągasz:-D

dziękuje,brzmi pyyysznieeeeee:-)a z jakim innym sosem moge to zrobic,bo solenizant nie jada czosnku....dziwka:dry:
:-D:szok::-D:szok::-D

No nic!!!sprawdziłam wyniki lotka i nic:no:teraz moge isc spac,juz nie bedzie mi sie sniło 6 miliaków po nocach:zawstydzona/y::-(moze kiedys.....mojemu bratu sie sni ze wygrywa 6 milionow wlasnie...juz od ponad 2 miechow,powiedzial ze on je jeszcze wygra....a jak wygra to powiedzial ze postawi mi dom.Ja mu szczerze kibicuje:-D:-D
Też bym kibicowała
Jak byłam mała to kibicowałam babci, bo miałam obiecaną prawdziwą małpkę:szok:

M. dzisiaj pojechał na rozmowę do Łodzi.
Mam nadzieję, że się uda :-)
Powodzenia

Ostatnia edycja:
Hej laseczki;-)dzis piątek!!!!!:-) czyli prawie weekend:-):-)
Blizniaczku pierożki się bardzo łatwo lepi;-)
Mamusiu ale masz dobrze ,moja mamcia nigdy pierożków nie lepiła dlatego ja teraz taka spragniona ich jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marzycielko trzymam kciuki za męża:tak:

reszta śpiochów wstawać!!!!! kawa stygnie!!!:-)
Zapominajko czas na pożywne śniadanko!!!!!!!!:-D:-D

Wszyscy juz spia to i ja znikam...Jula niedawno padła:szok::szok::szok::szok:ale coś za coś..zobaczymy do ktorej jutro pospi:-D:-D:-D

Dobranoc!!!!Gaszę światło:tak:

o tej porze to Alex zaczyna sie juz wiercic i zalicza pierwsze pobudki:baffled:

hey

M. dzisiaj pojechał na rozmowę do Łodzi.
Mam nadzieję, że się uda :-)

Lecę Was poczytać
3 mamy kciuki:tak:

Witam piątkowo
Mąz wczoraj pojechał w trasę, po czterech tygodniach siedzenia w domku, jak był to sie nie mogłam doczekac, zebyy już jechał, bo mnie wkurza i wogóle kasę trza zarabiac, a teraz jakoś tak dziwnie i do pieca muszę sama zagladac i Młodą kąpac i wogóle wszytsko znów na moim łbie, tak można było cos na niego przerzucic.

Kanuś, co się nie odzywasz

:-D:-D:-D:-D niezły jest ten Twój niemężowy

I mi też:zawstydzona/y: i to od rana, a ja nie umiem pierogów lepiec, to znaczy jeszcze nigdy nie próbowałam, bo zawsze babcia mi robi, a ja szykuję tylko farsz.
Chyba trzeba sie będzie do babci uśmiechnąc:-)

:-D:szok::-D:szok::-D

Też bym kibicowała
Jak byłam mała to kibicowałam babci, bo miałam obiecaną prawdziwą małpkę:szok:

Powodzenia

tez zawsze chcialam miec zywa małpke:blink::cool2:Blizniaki my chyba mamy cos z siebie:-D

Nocka beznadziejna,niemezowy gdzies myknal a ja mialam na 9.00 kurs i tak wlasnie sobie na niego poszlam ze siedze na bb-to sie nazywa nałóg:dry:

reklama
Do góry