tygrysek82
Fanka BB :)
A tak z ciekawości 

to małżonek jeszcze nie pracuje???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie problem w tym ze mamusia robila, robi , ale ja caly czas sie odchudzam:-(, wiec nie moge sobie pozwolic na pierogi :-(, bo zamiast 5drzwiowego komandora bedzie 6drzwiowyb
Mamusiu ale masz dobrze ,moja mamcia nigdy pierożków nie lepiła dlatego ja teraz taka spragniona ich jestem![]()
zgadzam sienieeeeeeeeeeee to się nazywa brak pędu do nauki i lenistwo!!!!!!!:-):-)zamiast siedziec i sie czegoś nauczyc to ta po internecie śmiga
![]()
nie jeszcze nie!!!wszytsko sie troszke przeciagneło ale mam nadzieje ze juz niebawem bo sie wykonczymy nawzajemA tak z ciekawościto małżonek jeszcze nie pracuje???
![]()
no wlasnie problem w tym ze mamusia robila, robi , ale ja caly czas sie odchudzam:-(, wiec nie moge sobie pozwolic na pierogi :-(, bo zamiast 5drzwiowego komandora bedzie 6drzwiowy![]()
nie jeszcze nie!!!wszytsko sie troszke przeciagneło ale mam nadzieje ze juz niebawem bo sie wykonczymy nawzajemtroszke kiepski okres zesmy wybrali.wrocilismy z koncem wrzesnia,potem remont a potem zas koniec roku,teraz zas poczatek i tak ten czas zlecial
![]()
.......................
Przynajmnie razem troche pobędziecie;-)
A mój Fifi dziś bawi sie w modelawygrzebał swój kapelusik i idzie do lustra i chce go założyć
więc mu pomagam gdyz on to tak nieumiejętnie robi
i gapi się w lusto i smieje sie sam z siebie znów sciaga i zakłąda
teraz lata po mieszkaniu w kapelusiku
![]()
biedny ten mezulek tygryska, chlopina codziennie musi tyle jezdzic:-(Tygrysku Twoj mezowy z tego co pamietam pracuje w Wawie....wiec dlaczego osiedliliscie sie w Łodzi?
nmo wlasnie dlatego pytam....Tygrysku o ktorej on wychodzi z domku a o ktorej zaczyna prace?biedny ten mezulek tygryska, chlopina codziennie musi tyle jezdzic:-(