kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie piątkowo
Ja tylko przelotem póki chłopaki pojechali na zakupy.
Na
coś Wam zostawiłam.

Na

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie piątkowoJa tylko przelotem póki chłopaki pojechali na zakupy.
Nacoś Wam zostawiłam.
Madzienko cieszę się, że te kalendarze takie super, bo też zamówiłam;-).
Iggy dzisiaj jest taki marudny, że już mi głowa pęka.
No to super masz, też chcę real naprzeciwkoOgladalam, wygladaja naprawde fajnie, jak damskie narciarskie tylko mniejsze:-):-):-)jak kupie zrobie fotke, moze dzisiaj uda mi sie real odwiedzic, mam go po drugiej stronie ulicy![]()
Biduleńka, dobrze, że chociaż po czopeczku przeszłoNadrobilam choć trochę teraz pora przywitac sie...Jula pospala do 10 ale kolo 3 mielismy pobudke chyba zęby ida bo plakala nie wiadomo czemudopiero po czopku zasnęla
Wczoraj przyszly kalendarze dla dziadkow i powiem Wam ze w rzeczywistosci sa jeszcze ladniejsze...super kolory, swietny papier, w zalaczniku wysylam wam ten jednostronny...ten ktorego pokazalam wam projekt jest taki fajny ze szkod mi go oddacmoglam zamowic sobie jeszcze jeden
![]()
zanplo ja znam pyszny przepis na ciasto drozdzowe!!!!!!!!!!!!!podam ci przepis naJa dopiero teraz mam czas na kawkę bo wcześniej nie było jak wypić. Wymyśliłam sobie na jutro gołąbki, mąż się ucieszy, a dzisiaj chodzi za mną ciasto drożdżowe, ale jeszcze niegdy nie robiła, muszę coś w necie poszukać. Choinka zaczyna się sypać, a myślałam, że jeszcze dłużej wytrzyma.
Kalendarz super.