reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko cieszę się, że te kalendarze takie super, bo też zamówiłam;-).

Iggy dzisiaj jest taki marudny, że już mi głowa pęka.

Ogladalam, wygladaja naprawde fajnie, jak damskie narciarskie tylko mniejsze:-):-):-)jak kupie zrobie fotke, moze dzisiaj uda mi sie real odwiedzic, mam go po drugiej stronie ulicy:-D:-D:-D
No to super masz, też chcę real naprzeciwko:zawstydzona/y:

Nadrobilam choć trochę teraz pora przywitac sie...Jula pospala do 10 ale kolo 3 mielismy pobudke chyba zęby ida bo plakala nie wiadomo czemu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: dopiero po czopku zasnęla

Wczoraj przyszly kalendarze dla dziadkow i powiem Wam ze w rzeczywistosci sa jeszcze ladniejsze...super kolory, swietny papier, w zalaczniku wysylam wam ten jednostronny...ten ktorego pokazalam wam projekt jest taki fajny ze szkod mi go oddac:-D:-D:-D:-D moglam zamowic sobie jeszcze jeden:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Biduleńka, dobrze, że chociaż po czopeczku przeszło
A kalendarz super, ze taki fajny, będzie śliczniutka pamiąteczka

dzień dobry, my już zaliczyliśmy dzisiaj kawusię u koleżanki i jej 2,5 letniego synka :tak: teraz Bartoszek śpi, a ja 3 kawę już dzisiaj piję :szok:

Ja dopiero teraz mam czas na kawkę bo wcześniej nie było jak wypić. Wymyśliłam sobie na jutro gołąbki, mąż się ucieszy, a dzisiaj chodzi za mną ciasto drożdżowe, ale jeszcze niegdy nie robiła, muszę coś w necie poszukać. Choinka zaczyna się sypać, a myślałam, że jeszcze dłużej wytrzyma.
Kalendarz super.

reklama
Ja dopiero teraz mam czas na kawkę bo wcześniej nie było jak wypić. Wymyśliłam sobie na jutro gołąbki, mąż się ucieszy, a dzisiaj chodzi za mną ciasto drożdżowe, ale jeszcze niegdy nie robiła, muszę coś w necie poszukać. Choinka zaczyna się sypać, a myślałam, że jeszcze dłużej wytrzyma.
Kalendarz super.
zanplo ja znam pyszny przepis na ciasto drozdzowe!!!!!!!!!!!!!podam ci przepis na :elvis:

Do góry