reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to tylko ja mam zamiar jeszcze w lutym pracowac????? :szok: No nie zartujcie :-D

Dzis wprawdzie w pracy nie bylam ale za to na zakupach - kupilam w normalnym sklepie smoczki Aventu, pieluchy tetrowe, podklady (z Belli bo innych nie mieli), majtki siatkowe i na wszelki wypadek te wkladki laktacyjne - wzielam najtansze bo moze w ogole nie beda potrzebne).
Mam tez mala paczke pieluszek (reszte zamowie na Allegro) no i mogep owiedziec ze jestem gotowa (fizycznie, bo psychicznie to raczej nie i nie ukrywam, ze sie boje...)

milego popoludnia!!!! :tak: Mnie cos zoladek pobolewa :-( jadlam w Green Wayu zupe z soczewicy i nalesnika z owocami (wiem ze to chory miks, ale Jasiek wzgardzil nalesnikiem wiec za niego zjadlam :-D) no i jakos tak mi nieszczegolnie... :baffled:

reklama
Co do magisterki to ostatnio jest drażliwy temat- mam jeszcze 2 tygodnie na napisanie a jestem w czarnej dupie ech I tez nie wyobrazam sobie egzaminu magisterskiego bo prawda jest ze ciaza ogłupia- ostatnio nawet z prostym dodawaniem mam problem hehe Ale mysle ze jak im wyskocze z wielkim brzuchem to zrozumieją ;-) No chyba że sie do tego czasu okoce bo obrony maja byc na przełomie lutego-marca a ja termin na 1 marca haha
No ja właśnie też do końca stycznia muszę złożyć pracę.. kurrrrr został mi sie tylko jeden podrozdział i wnioski, a ja od kilku tygodni ani rusz:wściekła/y: nie mogę się zmusić:no: No u nas obrony będą luty/marzec, ale mój promotor powiedział, ze jak już będą pozałatwiane wszystkie sprawy (złożenie indeksu itd.) to gada z szefem katedry i nawet jak będę jedna do obrony to się komisja zbierze. Bo u nas dla jednej osoby normalnie to im się nie chce zbierać komisji, tylko jak jest przynajmniej 5. No ale kurna trza wkońcu ruszyć ten zamulony ciążą mózg i skończyć to cholerstwo...:dry:
A ty Koza postaraj się obronić z brzuchem, to zawsze łagodniej cię potraktują;-) Ja to mam nadzieję, że jak się zatoczę do komisji, przedstawie pracę, to już sobie dadzą siana z pytaniami, bo ja się ich nie nauczę i koniec, po prostu nie jestem w stanie:nerd:

sylviontko super że z małym wszystko oki, duży chłopak :tak:

Myszencja82 najważniejsze że dalej w dwupaku :tak: teraz juz musi byc dobrze

AniaSkrzat1 nie dziwie się że w takim stanie z rana wstałaś :tak: dałyście wczoraj czadu na forum do tej godziny no no :-D

xXxIzuLQaxXx ja dzisiaj kupiłam podgrzewacz ale sterylizator sobie daruje za drogie ;-)

Czarnuszka88 ja tez mam duzo wydzieliny, szczególnie z rana po całej nocy jak wstane bo za dnia jest oki:tak:

Kurcze dziewczynki zazdroszcze tym co są juz w pełni zorganizowane i popakowane :tak: u mnie końca nie widać, a co gorsza nawet jeszcze nie wiem gdzie będe rodzić :zawstydzona/y: ale to zależy od kolejnego usg kontrolnego mojej malutkiej - dopiero za 2 tyg. Troszke mnie to dobija że nie mam określonego szpitala i nie wiem co czeka niuńke po urodzeniu jakie badania, kiedy i gdzie :-(
Ja byłam dzisiaj na zakupkach babykowych :tak: troszke poszalałam, kupiłam pieluszek, przyborów kosmetycznych, buteleczki, smoczki ale jeszcze sporo zostało do kupienia :szok:
Zrobiłam rozpoznanie gdzie najtaniej bo różnice w cenach straszne :no:

Zastanawiam sie nad termometrem dla dzidzi czy opłaca się kupić taki do ucha, niestety są po minimum 100 zł czy lepeij taki zwykły elektroniczny za 25 zł - nie wiem co się lepiej sprawdza - poradzcie coś :tak:

No ja właśnie też do końca stycznia muszę złożyć pracę.. kurrrrr został mi sie tylko jeden podrozdział i wnioski, a ja od kilku tygodni ani rusz:wściekła/y: nie mogę się zmusić:no: No u nas obrony będą luty/marzec, ale mój promotor powiedział, ze jak już będą pozałatwiane wszystkie sprawy (złożenie indeksu itd.) to gada z szefem katedry i nawet jak będę jedna do obrony to się komisja zbierze. Bo u nas dla jednej osoby normalnie to im się nie chce zbierać komisji, tylko jak jest przynajmniej 5. No ale kurna trza wkońcu ruszyć ten zamulony ciążą mózg i skończyć to cholerstwo...:dry:
A ty Koza postaraj się obronić z brzuchem, to zawsze łagodniej cię potraktują;-) Ja to mam nadzieję, że jak się zatoczę do komisji, przedstawie pracę, to już sobie dadzą siana z pytaniami, bo ja się ich nie nauczę i koniec, po prostu nie jestem w stanie:nerd:
haha to sie ciesz ze masz jakiesc pytania- u nas wychodza z załozenia ze z całego materiału ze studiów moga pytać bo to przeciez egzamin mgr. nawet nie mam pojecia o co moga pytac :baffled:
I wierz mi, że chciałabym miec tylko jeden podrozdział do napisania- mam tylko jeden rozdział w którym musze jeszcze poprawki zrobic a 2 kolejne, wstep i podsumowanie nie istnieja :dry:

sluchajcie dziewczynki...tez macie tak mokro ?? ja to kurcze co ide do ubikacji to mam wrazenie ze popuscilam i na dodatek czasem jak sie podcieram ( sorki ze tak ze szczegolami ) taka wydzielina jakby "katar " z nosa ...ale napisałam....przepraszam za pytanie....[/QUOTE]

Podzielam twoje odczucia też mam czasami a ostatnio coraz częściej mokro jak bym popuściła:no::no::no:

haha to sie ciesz ze masz jakiesc pytania- u nas wychodza z załozenia ze z całego materiału ze studiów moga pytać bo to przeciez egzamin mgr. nawet nie mam pojecia o co moga pytac :baffled:
I wierz mi, że chciałabym miec tylko jeden podrozdział do napisania- mam tylko jeden rozdział w którym musze jeszcze poprawki zrobic a 2 kolejne, wstep i podsumowanie nie istnieja :dry:

Cieszę się i to jak, że mam już tyle, ale właśnie szlag mnie na samą siebie trafia, że nie mogę się zmusić, żeby to g.. dokończyć:wściekła/y: Bo jakbym była na tym etapie co ty, to pewnie już bym sobie dała siana i broniłabym się we wrześniu:-p

A i jeszcze pyanie do was marcóweczki!! Czy któraś z was umie na tyle angielski, żeby mi przetłumaczyć tytuł pracy magisterskiej?? Ja tak mniej więcej umiem, ale boję się, że mogę to niegramatycznie jakoś przetłumaczyć:confused:

reklama
Cieszę się i to jak, że mam już tyle, ale właśnie szlag mnie na samą siebie trafia, że nie mogę się zmusić, żeby to g.. dokończyć:wściekła/y: Bo jakbym była na tym etapie co ty, to pewnie już bym sobie dała siana i broniłabym się we wrześniu:-p
Tylko że ja nie moge we wrzesniu. Ja juz powinnam w czerwcu tamtego roku :-D a ten termin jest ostatecznym mozliwym. Tym bardziej mnie dziwi mój brak motywacji :baffled:

Do góry