reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

czesc dziewczyny :-):-)

kurcze bardzo mi przyko ze wasze pociechy wcaz choruja Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :-)

sylcia a co ci w socialu powiedzieli??

Takie to jest zalatwianie spraw z Damianem ... ;/ Jestem zla niesamowicie ... Stwierdzil ze nie ma po co jechac bo Musii ktos z nas pracowac i tyle ze nam nie przyznaja tego i juz ... teraz w tym tyg ma spotkanie w sprawie jakiejs tam pracy ...
Ale ja od zmyslow odchodze niewiem co mam robic Bo nie umiem siedziec z zalozonymi rekoma ;/

reklama
sylcia ja nie chce sie wtracac... ale moje zdanie jest takie ze sprubowac i tak nie zaszkodzi.... napewno nic nie stracicie (poza czasem spedzonym w kolejce :-D ) a byc moze zyskacie...... a po co masz sie zamatrwiac - lepiej wyjasnic jaknajszybciej- ja przynajmniej tak bym zrobila Przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz

dzień doberek laseczki
Aga drzwi jeszcze nie widziałam.zobaczę dopiero w poniedziałek.ale T dzwonił do mnie i mówił że są fajne(w końcu sami wybieraliśmy);-) i że jest o wiele cieplej w korytarzu
miłej soboty kobietki

sylcia ja nie chce sie wtracac... ale moje zdanie jest takie ze sprubowac i tak nie zaszkodzi.... napewno nic nie stracicie (poza czasem spedzonym w kolejce :-D ) a byc moze zyskacie...... a po co masz sie zamatrwiac - lepiej wyjasnic jaknajszybciej- ja przynajmniej tak bym zrobila Przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz

wiem wiem kochana ze sprobowac nie zaszkodzii, musze sie wziasc za mojego chlopa i mu wygadac

zawsze jak bedziesz miec z tym problem to daj znac to sie przejde z Toba :-)

Kochana ja z checia sie wybiore i postaram sie cos sama pozalatwiac wiec jak bedziesz na silach to mozemy sie przejsc razem :))

Zobacz załącznik 197243

Zobacz załącznik 197244

Hej
Przylazlam sie pochwalic,jaka sciane zrobilam w pokoju Mayci:)Troche mi to zajelo dzis ,ale generalnie jestem zadowolona:)Napewno z biegiem czasu projekt sie powiekszy:):-D
No nic.....uciekam
Milego wieczorku
Drozdusia,to powdychaj troche swiezego powietrza na zas:);-)

No bardzo aldnie wygladaja kwiatuszki :)) Superr kolorki :))

Justysia jak tam malenka ? kurcze i chyba zapomnialam pogratulowac Julce ze umie juz papapa zrobic :)) Brawo :))))))))))

reklama
Aga piękne dzieło.też się zbieram żeby zrobić pokój Loli ale jakoś się zabrać nie mogę:sorry2: może teraz się zmobilizuję;-)

Do góry