AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Mirosia no ja niby pół roku w USA mieszkałam ale z angielskim u mnie krucho...
poczekaj na Molly Anne bo ona anglika w szkole uczy to pewnie obyta w tym temacie... a jaki masz temat???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez takie dziwne uplawy mam, takie mleczne. Nie wiem co to jest, gdzies czytalam ze w ciazy ma sie takie uplawy, byleby nie byly zielone albo nie wydzielaly brzydkiego zapachu
to tylko ja mam zamiar jeszcze w lutym pracowac?????No nie zartujcie
Dzis wprawdzie w pracy nie bylam ale za to na zakupach - kupilam w normalnym sklepie smoczki Aventu, pieluchy tetrowe, podklady (z Belli bo innych nie mieli), majtki siatkowe i na wszelki wypadek te wkladki laktacyjne - wzielam najtansze bo moze w ogole nie beda potrzebne).
Mam tez mala paczke pieluszek (reszte zamowie na Allegro) no i mogep owiedziec ze jestem gotowa (fizycznie, bo psychicznie to raczej nie i nie ukrywam, ze sie boje...)
milego popoludnia!!!!Mnie cos zoladek pobolewa :-( jadlam w Green Wayu zupe z soczewicy i nalesnika z owocami (wiem ze to chory miks, ale Jasiek wzgardzil nalesnikiem wiec za niego zjadlam
) no i jakos tak mi nieszczegolnie...
![]()
Witam-się
Jestem dziś nie wyspana...oczywiście przez mojego J. Zaliczył wczoraj 2 zrzuty...z pracy przyszedł pijany a pozniej jeszcze koledzy do niego wpadli...ech....tak się zdenerwowałam...ze Mikołaj jakoś dziwnie i mocno mnie kopał i nie wiem czy czasem skurczy nie miałam (jakoś nie mogę ich odrżnić od kopniaków - o ile w ogóle miewam skórcze)
Jeśli chodzi o te "moczenie" - też tak mam...rano to wstaję z mokrymi gaciami
a w dzień to musiałabym chyba ze 3 razy majty zmieniać, na szczęście są wkładki
Mikołaj dziś sie często wypina, i powiem wam, że to bolesne bywa... ale tak już bym go chciała przy sobie :-)
- a moje..jakby troche octem..Ja dziś zauważyłam że moja wydzielina pachnie..czosnkiem ;/;/;/
.
- a moje..jakby troche octem..![]()
Ja to bym na twoim miejscu takie towarzystwo z domu wyprosiła!!!![]()
Ocet, czosnek, kwas.. heh, co jeszcze? Bo ta kolekcja zapachów zaczyna się robić ciekawaTylko ja nie wiem jaki powinien być prawidłowy zapach.. Ja tego 'czosnku' wczoraj nie miałam.. a dziś tak.. ;/ A wy od dawna macie te dziwne zapachy?