reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mirosia no ja niby pół roku w USA mieszkałam ale z angielskim u mnie krucho...:-D poczekaj na Molly Anne bo ona anglika w szkole uczy to pewnie obyta w tym temacie... a jaki masz temat???

reklama
Witam-się :-D
Jestem dziś nie wyspana...oczywiście przez mojego J. Zaliczył wczoraj 2 zrzuty...z pracy przyszedł pijany a pozniej jeszcze koledzy do niego wpadli...ech....tak się zdenerwowałam...ze Mikołaj jakoś dziwnie i mocno mnie kopał i nie wiem czy czasem skurczy nie miałam (jakoś nie mogę ich odrżnić od kopniaków - o ile w ogóle miewam skórcze:baffled:)

Jeśli chodzi o te "moczenie" - też tak mam...rano to wstaję z mokrymi gaciami :sorry2:
a w dzień to musiałabym chyba ze 3 razy majty zmieniać, na szczęście są wkładki :-D

Mikołaj dziś sie często wypina, i powiem wam, że to bolesne bywa... ale tak już bym go chciała przy sobie :-)

ja tez takie dziwne uplawy mam, takie mleczne. Nie wiem co to jest, gdzies czytalam ze w ciazy ma sie takie uplawy, byleby nie byly zielone albo nie wydzielaly brzydkiego zapachu

Ja dziś zauważyłam że moja wydzielina pachnie..czosnkiem ;/;/;/

to tylko ja mam zamiar jeszcze w lutym pracowac????? :szok: No nie zartujcie :-D

Dzis wprawdzie w pracy nie bylam ale za to na zakupach - kupilam w normalnym sklepie smoczki Aventu, pieluchy tetrowe, podklady (z Belli bo innych nie mieli), majtki siatkowe i na wszelki wypadek te wkladki laktacyjne - wzielam najtansze bo moze w ogole nie beda potrzebne).
Mam tez mala paczke pieluszek (reszte zamowie na Allegro) no i mogep owiedziec ze jestem gotowa (fizycznie, bo psychicznie to raczej nie i nie ukrywam, ze sie boje...)

milego popoludnia!!!! :tak: Mnie cos zoladek pobolewa :-( jadlam w Green Wayu zupe z soczewicy i nalesnika z owocami (wiem ze to chory miks, ale Jasiek wzgardzil nalesnikiem wiec za niego zjadlam :-D) no i jakos tak mi nieszczegolnie... :baffled:

Ja w lutym też mam zamiar pracować ;) Tylko że ja udzielam korepetycji.. Teraz mam przerwe bo u nas są ferie.

Witam-się :-D
Jestem dziś nie wyspana...oczywiście przez mojego J. Zaliczył wczoraj 2 zrzuty...z pracy przyszedł pijany a pozniej jeszcze koledzy do niego wpadli...ech....tak się zdenerwowałam...ze Mikołaj jakoś dziwnie i mocno mnie kopał i nie wiem czy czasem skurczy nie miałam (jakoś nie mogę ich odrżnić od kopniaków - o ile w ogóle miewam skórcze:baffled:)

Jeśli chodzi o te "moczenie" - też tak mam...rano to wstaję z mokrymi gaciami :sorry2:
a w dzień to musiałabym chyba ze 3 razy majty zmieniać, na szczęście są wkładki :-D

Mikołaj dziś sie często wypina, i powiem wam, że to bolesne bywa... ale tak już bym go chciała przy sobie :-)

Ja to bym na twoim miejscu takie towarzystwo z domu wyprosiła!!!:wściekła/y:

hej dziolchy :)wrocilam z miasta zaszlam do zara tak jak planowalam bylam tam po raz pierwszy i cos nie samowitego tylko worek siana trzeba ale maja ciuszki dla dzieci :)oczywiscie dla zachety kupilam jeansy ale 78 rozmiar i 2 slodkie rozowe koszulki tez 78 :) jak dam rade wkleje fotki :)u nas w sklepie tez jeszcze dodatkowe przeceny takze moje odlozone rzeczy 2 razy jeansy i sweterek jeszcze taniej :) jednak warto czekac :)) kupilam jak juz bedzie po porodzie zeby cos miec bo tak szybko tych kilosow nie zrzuce:)

witajcie
a propos upławów ja też zasialam panikę i zaczęłam dzwonić do gin, ale widzę,że to chyba normalne skoro wy tez tak macie, skoro nie ma żadnych skurczy, podbarwień krwią,zielonych itp. to chyba ok., juz sama nie wiem, takie dziwne uczucie jakbym np. popuściła ze śmiechu czasem jak się tak ma, czyli chyba wszystko ok.?

reklama
Ocet, czosnek, kwas.. heh, co jeszcze? Bo ta kolekcja zapachów zaczyna się robić ciekawa ;) Tylko ja nie wiem jaki powinien być prawidłowy zapach.. Ja tego 'czosnku' wczoraj nie miałam.. a dziś tak.. ;/ A wy od dawna macie te dziwne zapachy?

też takie miewam...ale wydaje mi sie że ten "czosnek, ocet, kwas" to wyniki przepocenia. np jak ja długo poczodzę to taka biała wydzielina mi się wydobywa, ale to podobno normalne w ciąży.:confused::confused::confused:

Do góry