AniaSkrzat1
Fanka BB :)
eee....w sumie byli umówieni, tylko mój niepotrzebnie wczesniej już się spił....
ale on to wie że do czasu...a jak nie to pogonie go i już....na szczęście to ja kase trzymam!![]()
no i prawidłowo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee....w sumie byli umówieni, tylko mój niepotrzebnie wczesniej już się spił....
ale on to wie że do czasu...a jak nie to pogonie go i już....na szczęście to ja kase trzymam!![]()
witajcie
a propos upławów ja też zasialam panikę i zaczęłam dzwonić do gin, ale widzę,że to chyba normalne skoro wy tez tak macie, skoro nie ma żadnych skurczy, podbarwień krwią,zielonych itp. to chyba ok., juz sama nie wiem, takie dziwne uczucie jakbym np. popuściła ze śmiechu czasem jak się tak ma, czyli chyba wszystko ok.?
też takie miewam...ale wydaje mi sie że ten "czosnek, ocet, kwas" to wyniki przepocenia. np jak ja długo poczodzę to taka biała wydzielina mi się wydobywa, ale to podobno normalne w ciąży.![]()
No ja nie wiem czy wynik przypocenia.. Ja np od dziś rana mam ten zapach, a już się kąpałam a wcale nie przestało tak 'pachnieć'.. Ja już nie wiem na czym to polega. Ale ważne że nie są zielone ;]
no i prawidłowou mnie w domu ja też jestem bankierem...boskie uczucie
![]()
kupilam w aldim makaron z cukinia ,pomidorami ,marchewka ,ogorkiem i nie wiem juz sama co tam jeszcze bylo ale bylo pyszne) az mala daje czadu az boli jak tam tak kopie
teraz bedzie mnie dopiero palic zgaga ale co jesc trzeba
![]()
no wlasnie te moje to tak nie ciekawie "pachna " tak troche kwasem...![]()
Tylko że ja nie moge we wrzesniu. Ja juz powinnam w czerwcu tamtego rokua ten termin jest ostatecznym mozliwym. Tym bardziej mnie dziwi mój brak motywacji
![]()
Mirosia no ja niby pół roku w USA mieszkałam ale z angielskim u mnie krucho...poczekaj na Molly Anne bo ona anglika w szkole uczy to pewnie obyta w tym temacie... a jaki masz temat???