reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No ja nie wiem czy wynik przypocenia.. Ja np od dziś rana mam ten zapach, a już się kąpałam a wcale nie przestało tak 'pachnieć'.. Ja już nie wiem na czym to polega. Ale ważne że nie są zielone ;]
gdzieś kiedyś czytałam, że w ciąży zmienia się ph w pochwie na bardziej zasadowy, może stąd ten inny zapach wydzieliny, nie ma co się stresować ;-)

reklama
Co do wydzieliny, to ja nic nie mam, ale gin mi już na samym początku ciaży przepisał jakiś lek dopochwowy, zeby wrazie jakby coś było nie halo sobie zaaplikować. Wykupiłam i leży, całe szczęście do tej pory nie miałam potrzeby, zeby to zastosować.

Co do wydzieliny, to ja nic nie mam, ale gin mi już na samym początku ciaży przepisał jakiś lek dopochwowy, zeby wrazie jakby coś było nie halo sobie zaaplikować. Wykupiłam i leży, całe szczęście do tej pory nie miałam potrzeby, zeby to zastosować.

Tak po prostu Ci przepisał coś na wydzieline mimo że jej nie miałaś?

Tak po prostu Ci przepisał coś na wydzieline mimo że jej nie miałaś?

Przepisał mi, żebym wrazie gdyby właśnie coś było nietak, nie musiała lecieć do niego na wizytę, tylko żeby to już w domu było i wrazie coś to sobie to wziąć, ze względu na to, że w ciązy cześciej dochodzi do jakichś infekcji. A że kosztowało to grosze, to sobie to wykupiłam.

Przepisał mi, żebym wrazie gdyby właśnie coś było nietak, nie musiała lecieć do niego na wizytę, tylko żeby to już w domu było i wrazie coś to sobie to wziąć, ze względu na to, że w ciązy cześciej dochodzi do jakichś infekcji. A że kosztowało to grosze, to sobie to wykupiłam.

Aha :) No chyba że tak :) Ale fajnie sie masz że nie masz zadnej wydzieliny.

a czy zrobienie zielonawej kupki takiej bardziej normalnej to tez powod do obaw ? czy to nic zlego ?Sorry ale jak to inaczej napsac ,staralam sie najdyskretniej jak mozna .

dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ? ja dostalam ale ja sie obawiam strasznie je wziasc bo wtedy tez mi dala jakies tabletki dopochwowe ktore mialam brac i 2 tygodnie pozniej serduszko przestalo bic :/ mam recepte ale nie wykupuje bo mam stracha ja tam nic nawet nie dotykam boje sie i juz :(

reklama
Do góry