reklama
dziewczyny a czy dostalyscie juz od swoich gin takie tabletki dopochwowe na oczyszczenia DROG RODOWYCH ? ja dostalam ale ja sie obawiam strasznie je wziasc bo wtedy tez mi dala jakies tabletki dopochwowe ktore mialam brac i 2 tygodnie pozniej serduszko przestalo bic :/ mam recepte ale nie wykupuje bo mam stracha ja tam nic nawet nie dotykam boje sie i juz![]()
pierwszy raz słyszę o czymś takim.. ale moze doświadczone mamy się z tym zetknęły wczesniej??
Ale to jak? Wy trzymacie cała kase a facet jak cos chce to musi sie prosic? Jakoś sobie tego nie wyobrazam... My mamy osobne konta ale wspólna kase. tzn jak ktores z nas potrzebuje to nie ma problemu, zawsze sie dzielimy ale ja jakos nie potrafiłanbym na swoje zachcianki wydawac pieniedzy które zarobił mój małż. Tak mi głupio- swoje moge przepuszczac heheno i prawidłowou mnie w domu ja też jestem bankierem...boskie uczucie
![]()
Wprawdzie robie za obsługe finansowa- mam dostep do jego konta i robie wszystkie przelewy bo ma własna działalnosc ale nie wie kiedy sie zusy i podatki płaci

LATAMI mielismy jedno konto i wspolne sianko i kazdy bral ile potrzebowal ale teraz od roku mamy kazdy swoje i jest spokoj bo on oszczedza a ja nie umiem az tak zydzic i mam spokoj nie musze wysluchiwac
Czy to normalne zeby taka mala myszka tam u mnie w brzuszku az tak sie rozpychala i przeciagala czy co ona tam wyczyia ,nie zeby mi sie nie podobola bo nie ma nic piekniejszego niz czuc ruchy malenstwa ale tak sie zastanawiam z kad az tyle sily 

Ale to jak? Wy trzymacie cała kase a facet jak cos chce to musi sie prosic? Jakoś sobie tego nie wyobrazam... My mamy osobne konta ale wspólna kase. tzn jak ktores z nas potrzebuje to nie ma problemu, zawsze sie dzielimy ale ja jakos nie potrafiłanbym na swoje zachcianki wydawac pieniedzy które zarobił mój małż. Tak mi głupio- swoje moge przepuszczac hehe
Wprawdzie robie za obsługe finansowa- mam dostep do jego konta i robie wszystkie przelewy bo ma własna działalnosc ale nie wie kiedy sie zusy i podatki płacii oczywiscie jak cos trzeba zapłacic to sie nie spowiadam tylko przelewam. Ale zarobił to przeciez mu nie bede wyliczac kasy na ciuchy piwo czy inne bzdury i tego samego oczekuje z drugiej strony
![]()
ja na siebie nie wydaje jego kasy bo też jest mi głupio...mój jest poprostu leń...ja mam wszystkie rachunki i opłaty na głowie, zakupy zreszta też...i wcale nie musi mnie o kase prosić...faje ma zawsze kupione...no czasem tylko na piwo wyłudza...
On mi oddał swoją karte bankomatową - inaczej wszystko by przepuszczał miesiac w miesiac.

AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Ale to jak? Wy trzymacie cała kase a facet jak cos chce to musi sie prosic? Jakoś sobie tego nie wyobrazam... My mamy osobne konta ale wspólna kase. tzn jak ktores z nas potrzebuje to nie ma problemu, zawsze sie dzielimy ale ja jakos nie potrafiłanbym na swoje zachcianki wydawac pieniedzy które zarobił mój małż. Tak mi głupio- swoje moge przepuszczac hehe
Wprawdzie robie za obsługe finansowa- mam dostep do jego konta i robie wszystkie przelewy bo ma własna działalnosc ale nie wie kiedy sie zusy i podatki płacii oczywiscie jak cos trzeba zapłacic to sie nie spowiadam tylko przelewam. Ale zarobił to przeciez mu nie bede wyliczac kasy na ciuchy piwo czy inne bzdury i tego samego oczekuje z drugiej strony
![]()
Koza zle to zrozumiałaś...

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja sie drzemnełam z 2godz i jest lepiej.Co do upław ja też dużo nie mam.Wszystkie prawie dziewczyny piszą ze macie juz wszystko kupione i spakowane mi jeszcze troche brakuje i mam nadzieje ze na czas zdąze sie spakowac

ramari
Fanka BB :)
Nie przejmuj się, ja też mam braki. Dla dziecka mam chyba wszystko, tylko jeszcze dla mnie koszula, majtki poporodowe itp. Zdążymy i damy rade :-)Ja sie drzemnełam z 2godz i jest lepiej.Co do upław ja też dużo nie mam.Wszystkie prawie dziewczyny piszą ze macie juz wszystko kupione i spakowane mi jeszcze troche brakuje i mam nadzieje ze na czas zdąze sie spakowac![]()
reklama