reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

Ta dieta jest bardzo niezdrowa, strasznie wyniszcza organizm. Człowiek czuje się ciągle zmęczony, bez sił, cera szarzeje. A już na pewno młode mamy nie powinny jej stosować. Nie ma w niej węglowodanów (cukrów). Mimo, ze wszyscy uwazają ze od węglowodanów sie tyje, to jest to nieprawda. Oczywiście co za dużo to niezdrowo :) Ale nie powinno sie rezygnować zupelnie z weglowodanów w diecie.:)) ps. weglowodany są np. w chlebie, płatkach itp.:)

reklama
medeuska , bo w sumie żołądek miał się skurczyć po tej diecie i nie powinno się jeść tyle ile przed dietą:dry:. Widocznie twój organizm potrzebuje tych kilogramów.:-p

beata do tej pory schudłam 6 czy 7 kg. :tak:i równiez waga stoi od trzech dni. Jutro na koniec dietki zważę się .:tak:

Kapituluję z dzisiejszą kolacją:dry:. Zamiast befsztyku zjem kromkę pieczywa wasa z pomidorem.:cool:

Justa ja tez nie dam rady zjesc miecha bo mam miec robione koronki i mialam przymiarke u dentysty we srode..cala buzia mnie boli,,,gryzc za bardzo nie moge,wiec chyba poprzestane na rybie...acha,zapomnialam ze dzis kawy nie ma tylko marchew i juz ja wypilam...

Hello:-D:-D no u u mnie dieta zakonczona z wynikiem-6 kg. teraz tylko trzeba postarac sie ta wage utrzymac...ja wieczorem ide na siostry urodziny...wiec coc tam zjem...ale wcale mnie ta mysl nie cieszy juz jak przedtem...chyba sie przyzwyczailam do tego niejedzenia:-D:-D:-D

zazdrocha- ja mam 56kg i biore sie za siebie- nie bede sie tak obżerac- ograniczze po prostu posiłki:sorry2: jak mi sie zachce- bo póki co to mam ochote całymi dniam jesc:dry: gorzej niz w ciazy!!!:eek:

Hej.
Melduję, iż dietkę właśnie zakończyłam :-) z rezultatem 7 kg. mniej.:tak::-)

Medeuska chyba to jednak efekt tego , że nie skończyłaś dietki.:baffled: Ja tam głodu nie czuję.:no: Nawet na jedzonko patrzeć nie mogę.;-)

Beata gratuluję zgubionych kg. i cieszę się , że wytrwałaś ze mną.:tak::-)

W dalszych planach mam zachować wagę, zrobić coś z brzuchem a więc pewnie ćwiczonka. Przechodzę na dietę MŻ.:-)

Ja mam prawie tyle samo...teraz chcialabym jeszcze troszke brzuszek wymodelowac i bedzie okay:-D:-D:-D
a ile masz wzrostu?:-p mi teraz wszystkie 4 kg więcej w brzuch poszły:baffled:
Hej.
Melduję, iż dietkę właśnie zakończyłam :-) z rezultatem 7 kg. mniej.:tak::-)

Medeuska chyba to jednak efekt tego , że nie skończyłaś dietki.:baffled: Ja tam głodu nie czuję.:no: Nawet na jedzonko patrzeć nie mogę.;-)

Beata gratuluję zgubionych kg. i cieszę się , że wytrwałaś ze mną.:tak::-)

W dalszych planach mam zachować wagę, zrobić coś z brzuchem a więc pewnie ćwiczonka. Przechodzę na dietę MŻ.:-)
gratulacje dziewczyny!!!!!!!!:-)
to na pewno dlatego ze nie skonczylam- ale drugi raz się za nią nie wezme:sorry2: teraz to juz jej nie zniose:-D:-D:-D
nie moge patrzec na szpinak pomidor i jajka:-D

reklama
a ile masz wzrostu?:-p mi teraz wszystkie 4 kg więcej w brzuch poszły:baffled:
:-D

Za wysoka nie jestem...1,68 w podskokach.....:-D:-D:-D tak ze u mnie jeszcze 2,3,kg. by mogly spasc...ale na razie dam sobie spokoj...a tej diety tez mam juz dosyc...na dobrych pare lat:szok:Obecnie mam 53 tyle co przed zajsciem w ciaze z Gabi bo przed Viktoria bylo nawet 48,,,ale wtedy wszyscy mowili ze za chuda jestem....narazie zero slodyczy(od poniedzialku) no i cwicze:tak::tak::tak:

Do góry