reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ramari a jak Ty sobie radzisz z sierscia??? a formu to www.molosy.pl zajrzyj :tak:
Z sierścią nie ma problemu wystarczy 3 razy dziennie odkurzać :-D:-D:-D
A tak na serio to moje psy są na dobrej karmie i dodatkowo daje im tabletki
Vita-Wet i sierść nie sypie się aż tak tragicznie. Zwykle odkurzanko co 2-3 dni, a w okresie zmiany sierści to nawet codziennie- niestety.

ramari to ja chyba zla rase wybralam ;-), ja musze odkurzac codziennie, bo biala sie sypie jak choinka po swietach i jej krotka ale szorstka siersc bardzo zle sie wybiera z ubran czy z dywanu. Wiec odkurzanie mam przynajmniej raz dziennie.:-( No ale co sie nie robi dla przybrancyh "dzieci";-)

dziewczyny ja z innej beczki

czy myślałyście już o antykoncepcji po ciąży???

ja po ciąży z Natalą po 6tygodniach zaczęłam brać cerazzette (tabletki które można brać przy karmieniu piersią) a teraz się zastanawiam czy tabletki czy wkładka???

jakie macie doświadczenia i zdanie ???

moniSkaBe: wydaje się pewne nierealne ale jednak, nawet nie przypuszczałam że spóźniona @ może taką niespodziane zrobic (że dni plodne wypadają w dni kiedy wydaje się że na 100% są niepłodne) 7 dni po pierwszym dniu @ , dla mnie jak narazie jeszcze to troche mały szok :)

bardzo szybie objawy, no brzuszek (podbrzusze) troche spuchnięty już od 3 dni :)

Ostatnia edycja:
mam propozycje zajrzyj na wątek główny lub na przyszłe mamy na wrzesień tam są dziewczyny w podobnej sytuacji więc bardziej ci pomogą niż zaawansowane ciężarówki

a jak nie to zrób beta HCG z krwi zobaczysz

reklama
Do góry