Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na to wyglada ze pozostają mi ...prezerwatywy, których mój mąż nienawidzii metody naturalne
tylko ze po nich moze szybko pojawic sie drugi dzidzior:-)
. Podświadomie coś cię dzieli z partnerem, poza tym nie można sobie pozwolić na spontan
tylko trzeba szukać tej gumki po szufladach blee, a najgorzej jak zabraknie
. Zarówno ja jak i mój małż ich nie cierpimy
A mnie dopadły mysli, ze nasza Natalka moze okazac sie Natalkiem...;-)kurcze a USG dopiero 27.01!![]()

Słyszałam o takich przypadkachA mnie dopadły mysli, ze nasza Natalka moze okazac sie Natalkiem...;-)kurcze a USG dopiero 27.01!![]()
Pewnie się okaże ja urodzimy czy usg mówi prawdę
Ja już się przyzwyczaiłam do myśli,że będzie córeczka;-)

Ostatnio ma ich coraz więcej i częściej. Śmieszne to jest, ale po pół godziny zaczyna człowieka denerwować
My stosowaliśmy prezerwatywy ponad rok przed zajsciem w ciąże. Po latach branie pigułek chciałam sie oczyścić z tych wszystkich hormonów i przywrócić na dłużej naturalne cykle. Dla mnie sex z prezerwatywą to nie to samo. Podświadomie coś cię dzieli z partnerem, poza tym nie można sobie pozwolić na spontan
tylko trzeba szukać tej gumki po szufladach blee, a najgorzej jak zabraknie
. Zarówno ja jak i mój małż ich nie cierpimy
![]()
ale tabletki jak mowilam odpadają a wkładka to zawsze jakies ciało obce tam w środku
cóż ciężko znaleźć odpowiednią metodęnie nie Natalki to Natalki
nic im nie wyrasta![]()
:-)nie nie Natalki to Natalki
nic im nie wyrasta![]()