Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej Kochane,witam się popołudniowo,wstyd się przyznać ale ja się niedawno z łóżka zwlekłam,mam dziś takiego lenia że szok...nic mi się nie chce,to cud że was wogóle nadrobiłam.Śliczne macie zwierzaczki.A zmieniając temat to ja mam dzisiaj jakiegoś doła,płakać mi się chce i jakaś taka rozżalona jestem,najlepiej to bym ten cały dzień przespała:-(
Wrócilam....
szyjka odrobinke skrócona...no i tego sie bałam rozwarta, niewiem dokladnie o ile ale niestety......ubłagałam zeby mnie nie dawala do szpitala i w piatek wizyta juz taka normalna z USG. Bardzo chciala mnie dac do szpitala na zastrzyk na rozwoj plucek. Powiedziala ze moze to dlatego mi sie tak robi ze tak szybko zaszlam w druga ciaze po pierwszej...Wiec lipa roszke....bo jak w piatek bedzie zle to juz napewno do szpitala(...i wiecie co, madra kobieta domysliła sie ze nie leżałam bo powiedziala ze gdybym lezala caly czas to by nic nie drgnelo...:-( wytlumaczylam jej jaka mam sytuacje w domu
(
- jakie cudnee!! jak z widokówki
- o jaaaaa jakie zdjecie ekstra jak na kalendarz
- ja tabletek nie moge i zaraz po porodzie biore sie za spirale)
dziewczyny ja z innej beczki
czy myślałyście już o antykoncepcji po ciąży???
ja po ciąży z Natalą po 6tygodniach zaczęłam brać cerazzette (tabletki które można brać przy karmieniu piersią) a teraz się zastanawiam czy tabletki czy wkładka???
jakie macie doświadczenia i zdanie ???
- zastrzyki na rozwoj plucek podaja tylko w szpitalu i moja gin mowila ze ok 4 dni w szpitalu musialabym byc zeby mi to podaliWitam w klubie, ja tez dzis zbyt dobrego humoru nie mam. Nawet gadac mi sie nie chce, tylko spac i plakac![]()
Ojj biedna, tak myslalam ze dobrych wiesci nie przynesiesz. W koncu duzo chodzilas:-( a ten zastrzyk mozesz dostac i byc w domku czy tylko daja jak hospitalizuja? Kochana Ty juz lepiej lez i temu swojemu przedstaw tak sytuacje zeby sie przejal, moze on cos poradzi i tesciowka bedzie wiecej sie zajmowac malym?