reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
dziewczyny zmiana planow.
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
No i Karol pojechal i jutro idzie do pracy :-)
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)
k_aralajna
Niestety nie jest tak. Ja zawsze miałam cukier na czczo ok, a mam cukrzycę :-(. W poradni diabetologicznej dostałam kartkę z informacjami i tam jest napisane, że badanie glukozy na czczo nie jest wystarczające żeby zdiagnozować cukrzycę.
to nie wiem co z tym robic nastepna wizyte mam zaplanowana na 4 lutego czy to juz nie byloby za pozno na takie badanie....? jesli oczywiscie moja lekarka zdecyduje zeby mi je zlecic heh...

No to super !dziewczyny zmiana planow.

moj ginekolog zlecil mi te badanka no i mowil ze jeszcze jakies 6-8 tygodni po porodzie bede musiala robic obciążenie glukozą
po porodzie to rozumiem ale teraz???
a co na to twój diabetolog???
moniat84
Ja bym się chyba nie zdecydowała z małym dzieckiem lecieć w daleką podróż. Dłuższe podróże samochodem też odpadają. Dorosły sie męczy a co dopiero dziecko. Nadchodzące wakacje prawdopodobnie spędzimy u teściów na jurze i u dziadków w górach. Godzinka drogi samochodem to nie tak dużo
. Nad jakieś pobliskie jeziorko też bym się z chęcią wybrała.
Na basen nie mam odwagi chodzić. Czuję się nieatrakcyjna:-(. Całe ciało mam jakieś ożylone, a szczególnie pod kolanami. Cieszę się, że jestem w ciąży zimą. Długie spodnie i gruby golf zakrywają wszystkie niedoskonałości
Mam nadzieje, że do lata wrócę do formy, wstyd by mi było ubrać sie w bikini z obwisłym brzuchem

Na basen nie mam odwagi chodzić. Czuję się nieatrakcyjna:-(. Całe ciało mam jakieś ożylone, a szczególnie pod kolanami. Cieszę się, że jestem w ciąży zimą. Długie spodnie i gruby golf zakrywają wszystkie niedoskonałości

Mam nadzieje, że do lata wrócę do formy, wstyd by mi było ubrać sie w bikini z obwisłym brzuchem

k_aralajna
gratulacje i powodzenia w nowej pracy zycze :-):-)
z tego co slyszalam na szkole rodzenia to te gaziki sa nieciekawe w uzyciu i zdecydowanie lepiej kupic spirytus,
chcociaz w ostanim twoim dziecku wyczytalam ze nawet od stosowania spirytusu sie juz odchodzi i pozostaje sie przy myciu i osuszaniu pepuszka....
no coz ilu ludzi tyle opinii...
u nas też się gaziki nie sprawdziły

spirytus watka lub patyczki jednak są najlepsze tym bardziej że nasza gwaizda miała źle zawiązany pępek i dostała przepuchliny:-(
super wieści
ale ten twój Karol rozchwytywany

witam nową mamuśkę
z nami się nie będziesz nudziła;-)
reklama