Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety nie jest tak. Ja zawsze miałam cukier na czczo ok, a mam cukrzycę :-(. W poradni diabetologicznej dostałam kartkę z informacjami i tam jest napisane, że badanie glukozy na czczo nie jest wystarczające żeby zdiagnozować cukrzycę.

No to super !dziewczyny zmiana planow.
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
No i Karol pojechal i jutro idzie do pracy :-)
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)
Gratuluje moj ginekolog zlecil mi te badanka no i mowil ze jeszcze jakies 6-8 tygodni po porodzie bede musiala robic obciążenie glukozą
. Nad jakieś pobliskie jeziorko też bym się z chęcią wybrała. 

dziewczyny zmiana planow.
Ciocia Karola dzwonila, ze tam gdzie ona pracuje w hurtowni zabawek na magazyn szukaja kogos.
no i pensja lepsza poki co o 500 zł. Narazie umowa na okres probny, po miesiacu normalna i podwyzka. :-)
z tego co slyszalam na szkole rodzenia to te gaziki sa nieciekawe w uzyciu i zdecydowanie lepiej kupic spirytus,
chcociaz w ostanim twoim dziecku wyczytalam ze nawet od stosowania spirytusu sie juz odchodzi i pozostaje sie przy myciu i osuszaniu pepuszka....
no coz ilu ludzi tyle opinii...

dziewczyny zmiana planow.