Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie czy spirytus do pepuszka mam kupic w aptece ?
Agus27 ja tez mam niski cukier i mimo tego miałam robiony test obciazenia. I mimo ze badanie wstretne to ciesze sie bo jestem spokojna. Sasiadka tez miala cukier bardzo niski- na granicy normy- a cukrzyce ciazowa miała wiec chyba lepiej to badanie robic.No własnjie a propo glukozy, moj lekarz powiedzial ze jesli z krwi wyszedl mi niski cukier to nie ma sensu robic tego obciazenia , wiec wyglada na to ze nie bede miec tego badania...nie wiemczy sie cieszyc w sumie...

ogromna- moi teściowie mają działkę 15a (1500m)i jest naprawdę wystarczająca na dom 360m, ogród, altana z grillem i trawnik
Pewne że 30a jest fajne, ale żeby to wszystko obrobić tzn żeby było pięknie:-) to naprawdę trzeba kasy i roboty okrągły rok...no chyba że zrobisz wielki trawnik i będziesz kosić;-)
ciekawa tylko jestem jak to jest z tymi szpitalami jak np przyjechalabym a okaze sie ze nie ma wolnych miejsc i co wtedy poczac, bo tej kolezance w wakacje to wlasnie na bogucicach dostawiali lozko bo takie mieli przeciazenie...
ale generalnie to z tego co slysze najwiecej chetncych wlasnie na lubinowa lub raciborska wiec moze nie bedzie tak zle...
. Także myślę, że nie ma się czym stresować;-)
Kupię spirytus w monopolu. Trzeba go rozcieńczyć 2/3 spirytusu i 1/3 wody. Chyba to nie taka filozofia