reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla oszczędzam się, ale nie leżę w łózku non stop. żyję normalnie i jest ok;-) Dzieki za troskę kochana;-)
kebab z frytami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mniam
No ja Tobie nie kaze lezec plackiem:no:Ewentualnie mozesz oddychac i sie troszke poruszac:-);-)

Domincio wlasnie poszedl do wyrka-do mojego wyrka:tak::tak::tak:Na czas ferii kazdy z mojej trojcy po kolei spi ze mna:-):tak:I o dziwo sie zgadzaja i sie nie kloca :szok::szok::szok::szok:

reklama
Kobitki, dzieki, ale ja szukam jakiegoś moteliku bo nie chcemy nikomu wadzić, bo jedzie nasczworo :tak: Ja mam rodziny od metra na śląsku :-p zawsze ktos by nas przyjął :tak: Mam juz kilka namiarów, jutro podzwonię :tak:
POWODZENIA:-)
wiki a co czyzbys była????? :-p:-p:-p:-p mozna :tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:
serdecznie wspolczuje ja to bym wywalila Moj brat ma szczura jak jestem u niego to zawsze laduje daleko od mojego pokoju:-D
a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
gratulacje ciekawe co przysla:confused:
no to tak po cichutku gratuluję:tak::tak::tak: odżyjesz kobieto, kasa zawsze się przyda dodatkowa;-) ja to prędko do pracy nie pójdę....:zawstydzona/y:
ooooooo to super!! Gratki:-):-) no sama jestem ciekawa co Ci wysyłają......może świnkę morską:confused::-p;-)
Dorota trzymam kciuki za Twojego małżowina, oby został tyle ile trzeba:tak: A pomysł na romantyczne wieczory to no coś wspaniałego:rolleyes: oby Wam sie udało spełnić marzenia....ja to nie pamiętam kiedy byłam na randce z moim M i na pewno dłuuuuuuuuuugo nie pójdę:sorry2: Ale za Was trzymam kciuki i dopinguje mocno:tak::tak::tak:
witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)
wynik zadowolajacy wiec super:tak:a z ta reka to zes poszalala teraz masz co prac:sorry2:
Ja pospałam 1,5 godzinki i dalej łeb nagina.Teraz M poszedł popcorn smażyć to na chwilku zajrzałam.Będę póóóóóóźniej;-):tak:.
a tabletki?
witam wieczorowo:-)
moje panny juz psia,m jak milosc obejrzalam.
spuchlam tak jakby w gebe dostala:wściekła/y: ale coz,pare dni i zejdzie:-)
nie ma jak cisza i spokoik:tak:
Ale Tobie zazdroszcze tego spania w dzien:tak::tak::tak:Tez bym tak chciala:tak::-)

Gratuluje kochana:tak::tak::tak::tak:Koniecznie sie pochwal jak juz dostaniesz nagrode:tak::tak::tak:
ja tez chcialam to wyslac ,ale jakby zobaczyli wymiary moich "gigantow"to by pomysleli ze chyba mam z glowa i ze robie sobie jajca hehe:-D:-D:-D:-D

Ja wykapalam mlodych i dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Dominik siedzi ze mna i ogladamy film na Polsacie:tak::tak::tak::tak:Zjadlabym sobie cos dobrego ale nic takiego nie mam:baffled:;-)
Ale na jutro na obiadek planuje sobie zrobic kebab z frytkami,bo mnie taka ochota naszla ze szok:szok::szok::szok:

ja to mam samaka na te pizze co u was jadlam:-p:-ppychotka:tak:
Kolejnym razem jak bede u Was koniecznie musimy ja zjesc:tak:Tym razem ja stawiam:tak:

Laura poszla spac o 20 Ja rabnelam sobie relaksik w wannie tzn.: piling, maseczka, oliwka:-)
MOj naprawia mi ławe a robi to od 1,5mc:-D:-D

Nie chwalilam WEam sie wczesniej bo ciaza mojej siostry byla niewiadoma zagrozona.Ale za 32tyg zostane ciocia:-) Dzis byla na badaniach w szpitalu i okazalo sie ze wszystko ok dali posluchac bicia serduszka i nawet wykresik na pamiatke dali:-)Siostra ma tylozgiecie i stad poczatkowe problemy z usg.

My byliśmy w Kościele-Zuza nadzwyczaj grzeczna. Dzisiaj kąpiel w małej wannie. Z początku chciała płakać ale jakos się wykąpała;-);-)
My jutro robimy objazd po Babciach:-) Rano odbiore zdjęcia od fotografa i kupię jakieś ramki i do tego jakieś bombonierki;-)
Zuza coś jeśc nie chce rano tylko pól jogurtu, potem herbatniki i nakolację na siłe prawie kaszkę. Nie wiem czy to przez zęby. Ale już 2 piątki na dole widać;-);-)
fajnie ze obylo sie bez placzu i tego calego stresu;-)Dzieci czasami maja gorszy dzien do jedzenia nie ma sie co przejmowac tym bardziej ze zabkuje:tak:
No ja Tobie nie kaze lezec plackiem:no:Ewentualnie mozesz oddychac i sie troszke poruszac:-);-)

Domincio wlasnie poszedl do wyrka-do mojego wyrka:tak::tak::tak:Na czas ferii kazdy z mojej trojcy po kolei spi ze mna:-):tak:I o dziwo sie zgadzaja i sie nie kloca :szok::szok::szok::szok:
no prosze jak fajnie a myslalam ze kazde bedzie sie kladlo i kolejnego zrzucalo:-D
oh dzięki Ci za tą dogodność:-D:-D:-D:-D:-D:-D tak tylko napisałam, że ni leżę, bo przez łiken kwiatłam:baffled:
a mówiłam ci że poniedziałek wszytkim daje o sobie znać??? :-D:-D

tylko weekend a pomysl o tych co kwitna cala ciaze:baffled:
Ja na szczescie tylko do 3mc

witam.
Godzinkę temu mężulka do pracy dopiero wypuściłam ,a od 9 w biurze powinien być :szok::szok::-D:-D:-D:-D.
Rano pojechaliśmy do szkoły z Kubusieem,wróciliśmy ,podałam śniadanko a potem wykorzystałam niecnie :-D:-D:-D:-D.Niewiele miał do powiedzenia.:no::-D:-D:-D:-D.Tylko tyle było ...Wiesz ja muszę..... i ja zobaczył pończochy to stwierdził :
No dobra to ja potem musze...:-D:-D:-D:-D:-D
Oj milusio było.
Teraz zrobiłam sałatkę z tuńczyka z tego co akurat miałam w domu :szok::szok::-D:-D:-D
I wyszła zajefajna w smaku.
Nie odejdę od miski jak pusta nie będzie :tak::-D:-D:-D:-D
Poczytać nie dam rady,bo zaraz do przedszkola wychodzę.
Wpadnę wieczorkiem

o Ty niedobra:-p:-p:-p:-p:-p jak moglas tak meza wykorzystac:-D:-D:-D:-D:-D

As wczoraj tak sobie pomyślała, że zakupię pamiętnik nimfomanki....ale wystarczy jak sobie Twoje posty poczytam:tak:;-);-):-p:-p zazdroszczę Ci tych przytulasów non stop....ohhh jak nastolatkowie..super:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

A czym, żeś je tak nastraszyła, że na twój widok uciekają :confused::-D To jakaś klątwa pewnie ;-):-D

urok na nie rzucialm
a dzis wygladam jak po walce bokserskiej tyle ze krwi nie wiadc:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziula jak sie robi pieczeń z mielonego :confused: Nigdy nie robiłam :szok::-D

A czyszczenie lodówki to i mi by się przydało, bo jest wszystkiego po trochu, wielki bajzel :baffled:

czyszczenie potrzebne?moje pieski chtenie skorzystaja:-D
u mnie sie nie marnuje
psy jedza resztki tego czego p nie da rady juz zjesc :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć moje Kochane. Korzystając z chwilki wolnego zajrzę na chwilę do Was. Kubek śpi ale coś już się kręci :dry: mogło by to dziecko trochę pospać bo ostatnio budzi się wcześnie :sorry2: Wczoraj M zapisałam na wizytę przed tym zabiegiem. Znaleźliśmy tańszy i bliższy ośrodek :tak::tak: dobrze że jego rodzice zgodzili się pokryć koszt zabiegu :tak: zapisałam go na piątek na wizytę wstępną i jeśli wszystko pójdzie dobrze to już we wtorek może mieć zabieg :-D ale się cieszę bo tak szybko to załatwiają :tak: a do wrocławia to tylko dwie godziny autostradą ode mnie :tak: wybaczcie że nie poczytam ale zapewne tyle żeście naskrobały że nie dam rady :-( może uda mi się zajrzeć jeszcze wieczorem tym czasem miłego dnia Dziewuszki :-D

trzymam kciukiz a operacje@

zaliczylismy:tak::tak::tak:Dzisiaj juz nie bylo tak cieplo jak wczoraj:no:a niby od jutra maja wrocic mrozy brrr:no::no::no:

[/B]

hhehehe mrozy
ja caly czas mam mroz.w dzien -7 a teraz -10 i tak ciagle:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

A moja kombinowana pieczeń wyszła pyyyszna,taki mięsno warzywny smak,pychota.

musze i ja sprobowac:tak:

Jutro moj M sie dowie czy wraca do domu czy zostaje dalej na terapi Mnie szlag trafia z tej niepewnosc Bardzo chcialabym aby on tak zostal bo czuje ze te 10 dni nie da mu tyle co jeszcze 6 tygodni tam No ale gadalam z nim bardzo powaznie Powiedzialam mu ze bede go wspierala jak tylko bede umiala
Ze planuje raz w tygodniu robic nam romatyczne wieczory:-p
A codziennie razem w 3 bedziemy jedli kolacje wspolnie Bez tv bez niczego tylko nasz 3 Po to aby nas umocnic itp
Oczywiscie M pojdzie na AA i rozne inne terapie kolo domu A jak wypije czyli jak zacznie pic to go pakuje i sie wyprowadza M sie zgodzil na taki uklad Mysle ze to dobry uklad:-p

bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki

a ja słuchajcie byłam na rozmowie o prace:cool:i jak wszystko będzie dobrze to od połowy marca idę do pracy:tak:trochę jeszcze musze poczekać ,ale nie jest żle grunt ,ze zaklepane i ze w końcu wyjdę z domu i zarabiać bede:-Dto sklep spożywczy ,praca zmianowa,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-D

to super!grtaulacje

Madeuska, dzieki zadzwonię popytam :tak:
agdzie sie wybierasz?to na to wesele?

nie ma się z czego smiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi nie do śmiechu wkurza mnie ten sierściuch :tak::tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:
bo chomiki to nocne stworzenia.w dzien spia a w nocy harcuja.przydalaby mu sie para bo moze zdechnac z samotnosci:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

)
super!
ja nigdy nic nie wygralam:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dziewczynki "bawia się " w berka :-D:-D:-D w sensie helenka gania jak oszlała, a Niki próbuje ją dogonić na czworaka :-D

hehehe u mnie tez tak kiedys bylo.fajny widok:tak::tak::tak::tak:

n
witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
chomik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bedzie dobrze kochana!

]
Nie chwalilam WEam sie wczesniej bo ciaza mojej siostry byla niewiadoma zagrozona.Ale za 32tyg zostane ciocia:-) Dzis byla na badaniach w szpitalu i okazalo sie ze wszystko ok dali posluchac bicia serduszka i nawet wykresik na pamiatke dali:-)Siostra ma tylozgiecie i stad poczatkowe problemy z usg.

ja tez mam tylozgiecie:tak::tak::tak::tak:ale w sumie w niczym nie przeszkadza poza bolesnymi @
ja juz niedlugo zostane ciocia:tak::tak::tak::tak:
bratwoa ma termin na wielkanoc sama:-D
mala juz sie obrocila glowa do dolu

reklama
kebab,ale taka zajebista ze fiu-fiu:tak::tak::tak:

Ja z dziewczynkami lezalam dwa tyg i juz przeklinalam i stale ryczalam:no::no::no:
Ale czego sie nie zrobi dla dobra dzidzi:tak::tak::tak::tak:

ja tylko po operacji musialam z tydzien lezec a pozniej tylko przez jakis sie oszczedzalam,a pozniej juz normalnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
szlag mnie trafial jak lezalam bezczynnie i jak patrzylam jak moj p nieudolnie sprzata:-D ale mialam ta radosc ze mu dyrygowalam palcem ze to czy tamto ma zrobic:-p:-p:-p

zjadlabym kebeba i pizze.....:-)

Do góry