reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam was kochane:-)
Ja dzisiaj postanowiłam sobie zrobić kolorek na włosach bo już się czuję jak szara myszka:-) Męża wysłałam do sklepu kosmetycznego po farbę, był załamany, oczywiście musiałam mu napisać dokładnie jaka:-)
A z tych mniej przyjemnych rzeczy to idę dzisiaj do gina na założenie pessaru:-( Ciekawie jak to będzie, czy będę to odczuwać i jak będzie z infekcjami, bo lubią się przy tym pojawiac :-(Poza tym mój gin jak mnie zobaczy to się wkurzy, że mnie wypuścili ze szpitala bo on uważa że powinnam leżec do końca ciąży!! Jak znów mi da skierowanie do szpitala to zmieniam lekarza!Bo jak w szpitalu twierdzą, że da się z tym leżec w domu i oszczędzac się to po cholerę ja mam leżec w szpitalu! Zobaczymy dzisiaj co mi powie, ale coś czuję że będzie ostra wymiana zdań!!

Kochana trzymam kciuki:tak: Daj znać jak bedziesz po.
Ja mam wizyte we wtorek i sie okarze co z szyjką bo tez czekam na załozenie Pessaru.
Moja ginka twierdzi że lepiej lezec w domku i sie oszczędzać:tak:

Gosienkag76- no właśnie też myślałam o jakimś zwierzaku... tygryski lubi :-D Znalazłam nawet specjalistyczny sklep we Wro i dzisiaj maja dostawę i babka była miła- jeśli będą małe kombinezoniki (na 100-104 cm) to mi odłoży do soboty (bo po południu nijak tam nie zdążę podjechać) :-D A odkładać musi, bo we Wro jest boom na małe stroje balowe. Wieczorem sprawdzę jeszcze wypożyczalnie- ale muszę poszukać czegoś bliżej domu, bo to co znalazłam jest na 2 końcu Wrocka, a ja nie mam siły się 'przebijać'.

Wesoła- musi być dobrze! 3mamy kciukasy!!!

Aga002
- a Ciebie kochana, gdzie wsiorbało??? Ma któraś do Agi kontakt?

Gosienkag76- no właśnie też myślałam o jakimś zwierzaku... tygryski lubi :-D Znalazłam nawet specjalistyczny sklep we Wro i dzisiaj maja dostawę i babka była miła- jeśli będą małe kombinezoniki (na 100-104 cm) to mi odłoży do soboty (bo po południu nijak tam nie zdążę podjechać) :-D A odkładać musi, bo we Wro jest boom na małe stroje balowe. Wieczorem sprawdzę jeszcze wypożyczalnie- ale muszę poszukać czegoś bliżej domu, bo to co znalazłam jest na 2 końcu Wrocka, a ja nie mam siły się 'przebijać'.

Wesoła- musi być dobrze! 3mamy kciukasy!!!

Aga002- a Ciebie kochana, gdzie wsiorbało??? Ma któraś do Agi kontakt?

Takie małe dzieciaczki najfajniej wygladają w przebraniu zwierzaczka:-D
Ja nigdy nie kupowałam.W wypozyczalni jest ten plus że mozna wcześniej sobie zamówic na dany termin no i wybór jest wiekszy z rozmiarówką.
Gorzej gdy nasze dziecko nie ma ochoty oddac stroju:-)

Ella - > Ustawienia -> Edytuj swoj profil i pojawia sie okno a tam: "Informacje opcjonalne, widoczne dla wszystkich użytkowników forum" i wpisujesz sobie swój status:-)
Cześć dziewczyny:-) My juz po śniadanku i znowu Helenka boksuje:tak:

Dagsila wiesz co mi sie wydaje że na pasie Legnica Złotoryja jakieś dziwne prady wczoraj były.Bo nasza mała też wieczorkiem taki fikała chyba z godzinę że brzuch ruszał sie we wszystkich mozliwych kierunkach:-D

hehe calkiem mozliwe:-) choc oficjalnie trzymam sie wersji ze moje dziecko najgrzeczniejsze:-D

a o Age002 juz jakies 2 dobre tygodnie sie dopytuje i nikt nic nie wie:no::no: a ja juz zaczelam sie martwic...

Studjującamama- jeszcze dodaj do listy dużo wit. C. MUSI PRZEJŚĆ :-D Lekarz też nie zaszkodzi.

Ja jestem wypompowana, bo mam jakąś masakryczną ilość pracy i ledwo na oczy widzę :-( Dobrze, że wczoraj mąż wrócił wcześniej, to przejął opiekę nad pierworodnym, a ja leżałam i stękałam (paracetamol nie pomógł). Dziś pewnie będzie to samo :-( W ogóle wstać nie mogłam. Zimny prysznic tez nie pomógł. A robota czeka :-:)-:)-(

Mam pytanie do mam maluchów przedszkolnych- skąd bierzecie stroje na bale??? Kuba ma bal w środę i muszę go przebrać... pomijam, że nie mam koncepcji za kogo/ co przebrać 2, 5 latka. Jak go pytałam, to nic nie powiedział... No i klops. Będę wdzięczna za rady. Słyszałam, że stroje można pożyczyć, ale gdzie??? No a jeśli kupić to znacie jakiś fajny sklep (najlepiej sieciowy), który się tym zajmuje? Od razu dodam, że nie ma opcji, że ja cokolwiek uszyję, bo nawet guziki mąż przyszywa (ja się brzydzę)!

Ja corci wypożyczałam. U mnie na osiedlu sa chyba z trzy wypożyczalnie:tak:. Jednak z tego co pamietam , widziałam też stoisko z wypozyczalnią strojów w tesco, w niektorych marketach mozna kupic na sali, albo tak jak któras pisala sa tez stroje do kupienia w H&M i SMYKU.

A moja corcia ma dzisiaj występy z okazji dnia babci i dziadka. Właśnie wyszli ode mnie teście, przyjechali do corci do przedszkola, no i bedzie też moja mam, ktora ma do przedszkola 5min:-D, corcia się ucieszy ,że tym razem wszyscy dopisali:-D:tak:

aniez wspłczuje bólu glowy:tak:, mnie też ostatnio coś bolała, myslalam,że obedzie się bez tabl. ale niestety musialam zaaplikowac sobiue apap, naszczęście przeszło.

karola, trzymaj się kochana, Ty już limit pecha w ciązy wyczerpalas, wiec myślę,że kto ja kto ale Ty wlaśnie zasłużylas na szybki i bezbolesny poród, dosyc cierpień.

ps.oczywiście wszystkim nam zycze szybkich i bezbolesnych porodów

Ella, wspołczuje dolegliwości żołądkowych, ale jednoczesnie zazdroszce spadku wagi, ja niestety tyje, czy jem cze nie:-(

wesoła, trzymam kciuki i nie denerwuj się kochana

O Adze002, tez ostatnio myslalam, pozatym umówiłyśmy się,ze jutro z okazji Naszych imieninek pijemy PICOLO, wiec może się odezwie:tak:

Reszte serdecznie pozdrawiam.:tak:

Ostatnia edycja:
Gosienka a jak twoja sytuacja wygląda, że musisz mieć założony pessar???

Szyjka słabo trzyma ale już kiedys pisałam że jest to zwiazane z pierwszym porodem który był kleszczowy.
W grudniu na usg wyszło że otwiera sie od srodka dlatego cały czas leżę.
Moja ginka stwierdziła na ostatniej wizycie że lepiej bedzie troche poczekac wiesz zawsze dzidzia jest starsza o kika tygodni no i mówiła tez o tych infekcjach bakteryjnych które mogą się przyplątać
Zobaczę we wtorek co mi powie.

a jak wstawic te rysunki za ile maluch na swiecie?

mnie dzisiaj coś strzeliło w stawie biodrowym i zamiast w pracy to w łóżko leże dobrze ze maż zostawił laptopa:-), bo bym chyba z nudów umarła..a tak to na forum jestem..nie wiecie jak tam waniliowa sie czuje

reklama
a jak wstawic te rysunki za ile maluch na swiecie?

mnie dzisiaj coś strzeliło w stawie biodrowym i zamiast w pracy to w łóżko leże dobrze ze maż zostawił laptopa:-), bo bym chyba z nudów umarła..a tak to na forum jestem..nie wiecie jak tam waniliowa sie czuje

Szybkie menu> Edytuj sygnature i w okienko wklejasz adres suwaczka.

Do góry