polna_N
Mama Ali ... 2007
Witam ;-) a ja dzis prawie przez caly dzien z Ala siedzialam w namiocie i sie bawilysmy 
I u Nas snieg padal , naszczescie przestal ale i tak trzeba bylo odsniezyc

Ciezko Was nadrobic Szalone Mamuski

Co do lezakow to ja nie mialam i jakos nie ubolewam nad tym , tak jak pisze Basia pozniej lezak robi sie niebezpieczny i trzebabylo by ciagle siedziec przy dziecku zeby sobie krzywdy nie zrobilo
Pampersow uzywalam tych oryginalnych przez dobry rok a potem przenioslam sie na DaDa - dla mnie rewelacyjne a jakie tanie :-)
Na poczatq Ala miala wysypke po nich ale minelo kilka dni i wszystko bylo tak jakby uzywala Pampersa
Ewi
alez Justysia i Mareczek sa podobni do siebie :-)
Sylcia nie zebym byla nastawiona negatywnie do nowcyh pomyslow ale wystarczy jak napiszesz tutaj i dasz swoje namiary na NK ;-)
Artystka kazdy lekarz patrzy zeby tylko zarobic , jak na korytarzu chcialabys dac mi 100 do kieszeni to robi awanture ze On lapowek nie bierze a jak pojdzie nastepnego dnia do jego gabinetu i polozyc ten sam banknot na stole to chetnie reke wyciaga zeby go zabrac
Asheara eee nic sie nie zmienil a jedynie urosl
:-)
slicznego masz synka ;-)
Umi Kacper to Twoja mała kopia :-)
Ja tez zaraz dam zdjecie Ali jak byla malutka i tak dalej :-)
Tu jak Ala sie urodzila ....

Moje ulubione Zdjecie jak miala 3-4 miesiace ...

A to sprzed kilku tygodni

Az dziwne ze z tak slodkiego Babla wyrosla taka maruda i zlosnica

I u Nas snieg padal , naszczescie przestal ale i tak trzeba bylo odsniezyc

Ciezko Was nadrobic Szalone Mamuski

Co do lezakow to ja nie mialam i jakos nie ubolewam nad tym , tak jak pisze Basia pozniej lezak robi sie niebezpieczny i trzebabylo by ciagle siedziec przy dziecku zeby sobie krzywdy nie zrobilo

Pampersow uzywalam tych oryginalnych przez dobry rok a potem przenioslam sie na DaDa - dla mnie rewelacyjne a jakie tanie :-)
Na poczatq Ala miala wysypke po nich ale minelo kilka dni i wszystko bylo tak jakby uzywala Pampersa

Ewi

Sylcia nie zebym byla nastawiona negatywnie do nowcyh pomyslow ale wystarczy jak napiszesz tutaj i dasz swoje namiary na NK ;-)
Artystka kazdy lekarz patrzy zeby tylko zarobic , jak na korytarzu chcialabys dac mi 100 do kieszeni to robi awanture ze On lapowek nie bierze a jak pojdzie nastepnego dnia do jego gabinetu i polozyc ten sam banknot na stole to chetnie reke wyciaga zeby go zabrac

Asheara eee nic sie nie zmienil a jedynie urosl

slicznego masz synka ;-)
Umi Kacper to Twoja mała kopia :-)
Ja tez zaraz dam zdjecie Ali jak byla malutka i tak dalej :-)
Tu jak Ala sie urodzila ....

Moje ulubione Zdjecie jak miala 3-4 miesiace ...

A to sprzed kilku tygodni

Az dziwne ze z tak slodkiego Babla wyrosla taka maruda i zlosnica