polna_N
Mama Ali ... 2007
Femme taaa bo Ty to niby taka spokojna Jestes i malo rozmowna ze brakowalo Ci ciszy ?

Paulaa a ja bym na przyszly raz nie odbierala tel od tesciowej
widac ze tesciowa lubi wykorzystywac B i powinien kiedys wkoncu powiedziec NIE 
umnie jest calkiem podobnie tylko ze tesciowa jest wporzadq , z tym ze to siostra mojego P Ja wykorzystuje - dzwoni do mamy i mowi zeby to i to zrobila na obiad , jak robili impreze sylwestrowa to przyjechali do mamusi zabrac jej troche ciasta i salaty !! juz nie wspomne o tym ze pilnuje im dziecka mimo ze tatus dziecka siedzi w domu bo nie pracuje

Paulaa a ja bym na przyszly raz nie odbierala tel od tesciowej
widac ze tesciowa lubi wykorzystywac B i powinien kiedys wkoncu powiedziec NIE 
umnie jest calkiem podobnie tylko ze tesciowa jest wporzadq , z tym ze to siostra mojego P Ja wykorzystuje - dzwoni do mamy i mowi zeby to i to zrobila na obiad , jak robili impreze sylwestrowa to przyjechali do mamusi zabrac jej troche ciasta i salaty !! juz nie wspomne o tym ze pilnuje im dziecka mimo ze tatus dziecka siedzi w domu bo nie pracuje

od tej pory polubiłam ciszę 
albo minute pozniej "Wiesz ze za 7-8 tygodni juz bedzie Mya na swiecie super!" Nie nie wiem myslalam ze urodzi sie w wakacje wrrrrrr!!!!! 2 minuty pozniej "a jak tam przygotowania do szpitala bo wiesz czasem moze byc ze bedziesz musiala isc wczesniej" Tego tez nie wiedzialam dobrze ze mnie uswiadomila!!!! I na koniec pisalysmy cos o poscieli do lozeczka.Jako ze przylatujemy ich odwiedzic na tydzien jak malutka bedzie miala 5 miesiecy to tesciowa kupila juz lozeczko turystyczne i pytala sie na jaki rozmiar kupic posciel, no to jej odpisalam ze nie musi nic kupowac bo i tak nie planuje dawac malej ani poduszki ani kolderki conajmniej do roku, zamiast tego chce zeby mala spala w spiworku. Na co ona mi odpisala "ale kupimy to nie problem jak Maya przyjedzie to bedzie miala"
no chyba,że z tą pościelą, jak zdecydowałaś, że będzie córka spała w śpiworku to niech tak będzie, bo to Wasze dziecko i Ty o takich rzeczach decydujesz.. a dlaczego dziecko ma spać bez kołderki ?
po prostu jest podekscytowana tym wszystkim i się troszczy o Ciebie jak dla mnie świetnie się zachowuje i myślę że ty masz jakiś problem ze swoim przygotowaniem do dziecka skoro tak to odbierasz ;-) jedynie z tą pościelą masz rację Twoje dziecko i skoro tak postanowisz to musi uszanować Twoją decyzję ...która szczerze uważam że jest bez sensu