reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no właśnie...i już sama nie wiem...w sumie cena podobna a starczy na dłuzej:tak: nie ma tylko bujania na boki i mniej melodyjek ...:confused:
A duzo miejsca zajmuje wam ta huśtawka ?

No troche zajmuje !!!:tak: Tyle ze ja mam duze pokoje wiec tego nie odczuwam !Mysle ze jak maly skonczy 6 -7 miesiecy wystawie ja na allegro bo widze ze powodzenie maja i zmienie mu zabawke ahhaha ( bo dziecia lubia sie nudzic rzeczy) i kupie mu cos innego ! :-D

reklama
dzieki Asiu!!

dzis sie juz zawizielam i zaczynamy soac w wozku bo nie daje rady caly czas chce na rekach..
wczoraj zjadlam kanpake o 12 i potem o 18 jak maz wrocil dopiero..

takze musze cos z tym z robic bo zajade sie...
jak dlugo trzeba przyzwyczajac dziecko do czegos??
myslicie ze za tydz si nauczy??

No troche zajmuje !!!:tak: Tyle ze ja mam duze pokoje wiec tego nie odczuwam !Mysle ze jak maly skonczy 6 -7 miesiecy wystawie ja na allegro bo widze ze powodzenie maja i zmienie mu zabawke ahhaha ( bo dziecia lubia sie nudzic rzeczy) i kupie mu cos innego ! :-D

no właśnie...to ja chyba też kupie ten co Ty, bo w sumie co ja bede dzieciaka meczyla tym samym gadzetem 1,5 roku ;-) zwykły fotelik za niecale 200zł mozna później kupic ,wiec co ja sie bede bawila w 3w1:tak:... a hustawke tak jak mowisz na allegro sie opchnie i tyle :tak::-):-D

No starlam sie :-D!
Ale tak na powaznie to ja sie boje jak cholera ze wasze maluszki beda juz grzeczniutkie a moj zacznie wtedy ( tak jak Patryk) !!!!!:baffled::baffled::baffled:Wiec ja sie tam wcale nie ciesze ze on az taki grzeczny ! :sorry2:

trzeba byc dobrej mysli :tak: ja jestem i wierze,ze nie dopadna nas zadne kolki :tak: myśle,że więcej chyba problemów jest jak się karmi butlą:confused: choć może i nie ma regoły :confused:

Luzna super ze ok!! a jak oni to roia?? jak ukladaja dziecko?? moj to chyba ich tam zakopie i az sie boje..;/

U mnie lekarz miał taką gąbkę mięką, która usztywniała małego z dwóch stron:tak:

No dokladnie dziecko chce spac widac ze umeczone a to znowu spac cos co 5 min nie daje ehhh....
a co dajesz mu na anemie??? my mamy hemofer i folik.

Ferrum lek dostaje tylko:tak:

Po wizycie:-)
Wszystko ok, macica obkurczona, sex jak najbardziej:-D,krew mogę oddawać w lutym, cytologia później, a i tabletek anty nie będę brała, bo gin boi się ich mi zapisywać:-D

Prezenty dla babć kupione:-) a dla dziadka kubek,b o nic innego nie wymyśliłam:confused:
Nawet kupiłam różyczkę dla prababci w imieniu Alusia:-D

trzeba byc dobrej mysli :tak: ja jestem i wierze,ze nie dopadna nas zadne kolki :tak: myśle,że więcej chyba problemów jest jak się karmi butlą:confused: choć może i nie ma regoły :confused:

Ja nie mam żadnych problemów!
Małemu przeszly kolki jak dostał mleczko modyfikowane i jest ok;-) śpi długo w nocy:-)

zastanawiam sie nad tym mlekiem zeby przeszlo to wszystko...ale szkoda mi tej laktacji..bo duzo mnie kosztowala;/

Ja nie miałam wyboru:-(
Ale też miał kolki i nie wiem od czego:-( pewnie nigdy się nie dowiem...
Ale jestem przeszczęśliwa, że przeszło mu jak ręką odjął. Może mieszane karmienie?

reklama
Do góry