no właśnie...i już sama nie wiem...w sumie cena podobna a starczy na dłuzejnie ma tylko bujania na boki i mniej melodyjek ...
A duzo miejsca zajmuje wam ta huśtawka ?
No troche zajmuje !!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie...i już sama nie wiem...w sumie cena podobna a starczy na dłuzejnie ma tylko bujania na boki i mniej melodyjek ...
A duzo miejsca zajmuje wam ta huśtawka ?
No starlam sieDobre i takie pocieszenie:-)
No troche zajmuje !!!Tyle ze ja mam duze pokoje wiec tego nie odczuwam !Mysle ze jak maly skonczy 6 -7 miesiecy wystawie ja na allegro bo widze ze powodzenie maja i zmienie mu zabawke ahhaha ( bo dziecia lubia sie nudzic rzeczy) i kupie mu cos innego !
![]()
No starlam sie!
Ale tak na powaznie to ja sie boje jak cholera ze wasze maluszki beda juz grzeczniutkie a moj zacznie wtedy ( tak jak Patryk) !!!!!Wiec ja sie tam wcale nie ciesze ze on az taki grzeczny !
![]()
Luzna super ze ok!! a jak oni to roia?? jak ukladaja dziecko?? moj to chyba ich tam zakopie i az sie boje..;/
No dokladnie dziecko chce spac widac ze umeczone a to znowu spac cos co 5 min nie daje ehhh....
a co dajesz mu na anemie??? my mamy hemofer i folik.
trzeba byc dobrej myslija jestem i wierze,ze nie dopadna nas zadne kolki
myśle,że więcej chyba problemów jest jak się karmi butlą
choć może i nie ma regoły
![]()
zastanawiam sie nad tym mlekiem zeby przeszlo to wszystko...ale szkoda mi tej laktacji..bo duzo mnie kosztowala;/Ja nie mam żadnych problemów!
Małemu przeszly kolki jak dostał mleczko modyfikowane i jest ok;-) śpi długo w nocy:-)
zastanawiam sie nad tym mlekiem zeby przeszlo to wszystko...ale szkoda mi tej laktacji..bo duzo mnie kosztowala;/
teraz mu daje butle nutramigenu przed snem...Ja nie miałam wyboru:-(
Ale też miał kolki i nie wiem od czego:-( pewnie nigdy się nie dowiem...
Ale jestem przeszczęśliwa, że przeszło mu jak ręką odjął. Może mieszane karmienie?