reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć laski
widzę, że koniec stycznia jakis leniwy i chyba najwięcej się działo na początku:tak:
byłam u gina, chyba całą rękę mi zmieścił w podwozie:baffled: szyjka dalej miękka, jakś niby ładniejsza niż ostatnio, rozwarcie na 1,5cm ale żadnych skurczy nie mam, nic mnie nie boli w sumie dobrze ,że cc bo bym pewnie też była nieźle przeterminowana;-)
no więc jutro jem ostatni przyzwoity posiłek, tzn najpóźniej do 22, piciu -wodę- do 24, i dalej już o suchym pysku, mam się wyspać - haha jak sobie pieluchę założę - i o 10 ranoprzyjechać ze skierowaniem na ip naściemniać że brzuch boli i są skurcze -tak na wszelki wypadek, żeby sie baby nie czepialy, i ok 12 zaczynamy:-D także trzymać kciukasy żeby nie bolało bo mój próg bólu jest tak niski, że nie powinnam go progiem a doliną nazywać:sorry2:

czekam na mężusia bo on zrobi pyszny obiadek hehe ale jeszcze o tym nie wie:sorry2::cool2:dzisiaj piersi z kurczaka ala kebab zawijany z sosikiem czosnkowym:-D

jeju nie mam teraz stracha, ale jutro na pewno zacznę świrować!

Trzymam kciukasy :tak::-D

Ja też zaczynam coraz częściej myśleć o smoku... W nocy spałam 3,5h i to tyle... nawet nie dala mi sie na 15 min polozyc, dalej siedze w pidzamie, zebow nawet nie umylam:sorry2: a ta na cycu, odstawie do lozeczka to ryk po 10 minutach i tak non stop:baffled:
I zaczynam powoli tracić czucie w sutkach od ciągłego maltretowania...

Karoli - Witaj w domciu :-D Ja też się bałam wkłądać przez głowę.. do pierwszego razu tylko :-D Najlepiej na spokojnie i bez nerwów bo bobas wszystko czuje i sam się denerwuje..

reklama
hej!
Wrocilismy od naszej kruszynki i jestem strasznie szczesliwa bo zaraz jedziemy spowrotem. Dzis wypisuja nasze malenstwo i wraca z nami do domku.
Jestem przeszczesliwa ale tez przerazona :)
Mala juz pieknie je jedynie co jej pozostalo po tym wszystkim to klej na buzi po tasmie przytrzymujacej rurke ktora miala w nosku, strupki na pietach po badaniu krwi strupki na lapkach po wenflonach i rozwolnienie po antybiotyku.
Ale najwazniejsze ze dzis juz bedzie z nami
Koniec spania :)

A ja dziś byłam na zakupach przyniosłam je do domu;-)Potem sobie pomyślałam że wezmę łopatę do śniegu i troszkę bardziej po odśnieżam działkę.Przewalając śnieg sobie śpiewałam jak w tym filmie "Narzeczony mimo woli" cyt."z pod okna pod płot,pod płot , pod płot po jajach mi płynie pot":-D:-D
Wróciłam do domu położyłam się na chwilkę i tak zaczęłam rozmawiać z moim synkiem .Tłumacze mu że dziś dzień babci i może czas już wyjśc itd.itd. :blink:A na to mój synalek wystawił mi dupsztalka i poszedł spac:wściekła/y::wściekła/y:Ale ja nie daje za wygraną nie poddam się:szok::tak: mam kilka pączków :tak:Jak nie chce wyjść to Oki ale spac to też nie będzie:-D:-D

Kaja, ja smoka nie daje. Na poczatku chcialam, bo plakala, kiedy nie mialam pokarmu. Teraz bywa roznie i czasami mam dosc, ale jeszcze jestem twarda. Tlumacze sobie, ze zna tylko mnie i ze mna chce byc. Nie jest mi latwo, tym bardziej, ze synek nie nalezy do cichych osob i mala sie czesto budzi... Mam jakiegos dola dzisiaj nieziemskiego.:-:)-:)-(

Pumpkin, wszystko sie unormuje. Ciebie rozumiem jak nikogo innego. Jestes zupelnie sama. Sciskam.

Dorciaa, to w sobote wstawiam nowy obrazek. :-D

Ostatnia edycja:
ja tez jakos tak 23 a zostalo mi moze z 6 jeszcze..

Macy - mamusia wpada za tydzień więc trochę odsapnę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry