Lena czasami potrafi ulać 1/3 z tego co zjadłaNo widzisz:-)a tak sie martwiłas;-)
Dziewczyny jak czytam o tym co piszecie to nie rozumiemzyganie a ulewanie to zupelnie dwie inne sprawy
mysle ze niektore z was po prostu przesadzaja,bardzo duzo dzieci ulewa,jedne mnie drugie wiecej i jest to na poczatku calkiem normalne
jesli sa to wymioty to tresc wydalana jest pod ciśnieniem i to naprawde bardzo duzym
wiem bo moja corka ulewala bardzo,tez poczatkowo myslam ze to wymioty ale nie,potem jak corka naprawde wymiotowala to widzialam roznice i jest naprawde wielka
![]()

ale ładnie przybiera na wadze więc się nie martwie
Moja Lenka tak samo śpi a jak tylko się budzi to płacze z zamkniętymi oczami i cholera wie czasami o co jej chodziWitajcie u nas nocka OK mały jest w nocy prawie aniołem za to w dzień śpi jak zając, po 15-30min. A jak się budzi to od razu wyje jak stado wilków nie potrafi poleżeć w kołysce popatrzeć tylko od razu krzyk. Na rękach też krzyk, nie wiem czemu jest taki niespokojny i tyle płacze?Lekarka powiedziała że dzieci z alergią pokarmową tak mają i że z tego wyrośnie.

ale ostatnie dwie noce spała od 21:40 do 5 rano!!!!!!

wczoraj byłyśmy u lekarza i mała waży 4700 i mierzy 61 cm
no i była dzielna na szczepieniu