reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No i wqrwionam !!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Jarek przyjol zlecenie w warszawie ! I w poniedzialek nad ranem jedzie do roboty ! i tak zas bede do weekendu sama ! no szlak mnie trafi chyba jakis ! Do dupy z ta jego firma i z ta jego robota !

dasz rade aska
ja cie podziwiam ze sama w domu robisz chrzciny
ja sie na to nie :no:pisze
juz sale mamy zamowiona:sorry2:

reklama
Mi powiedziała że zawartość śluzu świadczy o tym że coś nie tak z mlekiem i teraz jak się dobierze odpowiednie to ok miesiąca trwa adaptacja do nowego pokarmu. U nas powoli się sytuacja normuje z kupką wymiotów już nie ma ulewa się rzadko ale też rzadko odbija.

jakie mleczko młody pije??
my dzis idziemy do pediatry bo mielismy sie pokazac po 2 tyg
i chyba tez przejdziemy na mleczko lecznicze
bo mała znow wysypało:baffled:

ja potrafie odroznic ulewanie od rzygania ... i moja Agatka ewidentnie wymiotuje !! wlasnie tak jak kopciuszka pisala pod cisnieniem i to konkretnym !!! leci jej buziom i nosem ...

W takim razie jedz do tego lekarza,niech ja zobaczy,zbada i powie co jej moze byc.Mi sie jednak wydaje ze to jest od mleczka:-(

no a pani doktor mi wczoraj powiedziala ze sluz nie jest taki zly /a ja wlasnie slyszalam co innego/

Nie powinno byc sluzu w kupie:no:u nas sie czasami zdarza ale to napewno przez moja diete.No i wtedy co mialam temperature to tez byla:-(nawet polozna powiedziala ze tak sie dzieje nie bez przyczyny.

No wlasnie tak sie zastanawiam. Moj spi codzinnie od 21 do 6 rano. Moze ze dwa razy tylko zdarzylo mu sie obudzic na butle okolo 3.30. I teraz pytanie - Czy tak juz zostanie??? Czy to cisza przed burza?
Moj starszy tez spal ladnie i nie pamietam nieprzespanych nocek ale cos mi tu smierdzi podstepem :-).

U mnie z corcia bylo podobnie:tak:juz przesypiala cale noce az w 3 miesiacu znowu bylo wstawanie w nocy:-(a ja juz tak sie cieszylam.

My też mamy za sobą w miarę dobrą nockę więc i humor lepszy:-)
Jak zasnął o 20 to spał 3 h i potrm dopiero o 5 zaczął marudzić ( w międzyczasie oczywiście budził się na karmienie)...ale jak popurtał to znowu przysypiał...aż w końcu o 7 zrobił kupsko..znów mi się przesikał więc musiałam go całego przebrać no i już się Hania obudziła więc po spaniu:baffled:
ale grunt że wieczorem nie ryczał:-):tak:

Dziewczyny co z tym masowaniem brzuszka???? Czy nikt mnie nie czyta:-(

No wlasnie tak sie zastanawiam. Moj spi codzinnie od 21 do 6 rano. Moze ze dwa razy tylko zdarzylo mu sie obudzic na butle okolo 3.30. I teraz pytanie - Czy tak juz zostanie??? Czy to cisza przed burza?
Moj starszy tez spal ladnie i nie pamietam nieprzespanych nocek ale cos mi tu smierdzi podstepem :-).

:-D:-D:-D:-D
Nie Tobie jednej:-D ale mam nadzieję, że jak już się tak przyzwyczai, to tak mu zostanie:-) narazie rozkoszujmy się przespanymi nockami:tak: Nie każdy ma tak dobrze jak my!:zawstydzona/y:

Właśnie Asia spokój:-)
Ja dałam radę sama z teściową a miałam 22 osoby w domu i chorą rzygającą Hanię do tego;-)
A potem reszta zaczęła srać i rzygać więc tych chrzcin nikt nie zapomni:-)

My też mamy za sobą w miarę dobrą nockę więc i humor lepszy:-)
Jak zasnął o 20 to spał 3 h i potrm dopiero o 5 zaczął marudzić ( w międzyczasie oczywiście budził się na karmienie)...ale jak popurtał to znowu przysypiał...aż w końcu o 7 zrobił kupsko..znów mi się przesikał więc musiałam go całego przebrać no i już się Hania obudziła więc po spaniu:baffled:
ale grunt że wieczorem nie ryczał:-):tak:

Dziewczyny co z tym masowaniem brzuszka???? Czy nikt mnie nie czyta:-(
t wlasnie trzymaja sie tkiej teorii ze do 3-4 dni absolutnie ni wymusza kupki bo izie fafszywy sygnl do mozgu . mysle ednak ze chodzi o zabigi typu termmet, herbatki itp. potem podobno jelita sie rozleniwiaja i bez tego kupkani idzie wcale. masa jednak chyba ni zaszkodzi podsumowujac to tesciowa ma racje ale chyba nie do konca. moze e asuj za kazdym ram. czasem pomagaj ale poczekaj az sam zacznie robic. moj obi co 2 dni.

Dzięki Emwu..jedna dobra duszo:-)

Ja termometru absolutnie nie wkładam...nigdy nie było potrzeby:tak:
A myślałam że że masaż jest dobry dla dzieci więc jak przy okazji kupke pociśnie to dobrze...ach te dzieci i ich kupy....

Nie dziwne że koleżanki bez dzieci twierdzą że jak się ma dziecko to się o kupkach rozmawia:-);-)

reklama
witam sie i ja
noc u nas w miare, ale od rana noszenie i spanie na rekach a do tego mega ulewanie po kazdym karmieniu. tragedia. mnie zaczelo gardlo bolec ale to od suchego powietrza. jasna cholera nie mam nawet kiedy pojechac oddac ten nawilzacz do serwisu! i w ogole jakas zdenerwowana jestem od rana, choc sie wyspalam.
a jeszcze zdenerwowalam sie na lekarke i przychodnie. nie moglam sie od rana dodzwonic, wiec pojechalismy a pani o nas ze niestety dzisiaj juz nie a pusto bylo. no wiec Anielke przebadamy i zwazymy dopiero we wtorek.
Właśnie Asia spokój:-)
Ja dałam radę sama z teściową a miałam 22 osoby w domu i chorą rzygającą Hanię do tego;-)
A potem reszta zaczęła srać i rzygać więc tych chrzcin nikt nie zapomni:-)

no to napewno pamietne chrzciny! a co Hania jelitowka zarazila?

Ostatnia edycja:
Do góry