reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mi powiedziała że zawartość śluzu świadczy o tym że coś nie tak z mlekiem i teraz jak się dobierze odpowiednie to ok miesiąca trwa adaptacja do nowego pokarmu. U nas powoli się sytuacja normuje z kupką wymiotów już nie ma ulewa się rzadko ale też rzadko odbija.

no to mamy podobna sytuacje ... ja mam tylko nadzieje ze pani doktor cos poradzi i obejdzie sie bez szpitala ... szpital to u mnie ostatecznisc ... tam jest tyle paskudztw ze pojdziemy z jednym problemem z wrocimy z 3 !!!

szkoda tylko ze nie ma Mariusza i bede musiala z mala jechac sama ... ja jetem juz dosc spanikowana a jeszcze sama z mala w aucie ... ale musze jakos dac rade ...

reklama
u mnie dzis masakra -wieczorem kolka ze 4godz maly zasna o 22;30 wstal o 2 zasnal o 3 i o 5 i koniec spania do 12 ;30 masakra
ale dostalam dzis sab simplex dalam o 12 przy jedzeniu i mam nadzieje:tak:ze pomoze bo nie mam sil -ze zmeczenia boli mnie wszystko nawet wlosy:baffled::baffled::baffled:oby do wiosny...................chociaz sie czlowiek dotleni;-)

no to mamy podobna sytuacje ... ja mam tylko nadzieje ze pani doktor cos poradzi i obejdzie sie bez szpitala ... szpital to u mnie ostatecznisc ... tam jest tyle paskudztw ze pojdziemy z jednym problemem z wrocimy z 3 !!!

szkoda tylko ze nie ma Mariusza i bede musiala z mala jechac sama ... ja jetem juz dosc spanikowana a jeszcze sama z mala w aucie ... ale musze jakos dac rade ...
popros kogos o pomoc ja bym sie nie odwazyla.trzymam kciuki bedzie dobrze -musi byc!!!!!!!!!
znasz kogos kto stosuje sab simplex czy on faktycznie pomaga?????

Właśnie Asia spokój:-)
Ja dałam radę sama z teściową a miałam 22 osoby w domu i chorą rzygającą Hanię do tego;-)
A potem reszta zaczęła srać i rzygać więc tych chrzcin nikt nie zapomni:-)

Kuzwa a ja zaczynam przygotowania do niedzieli - boze jak ja bym chciala miec to juz za soba !!!!!!!!!!!!
Dzisiaj sie wyplucze z kasy hahahah ...trzeba zakupy zrobic ,jutro zaczne przygotowania !!!Dobrze ze rodzice mi pomoga bo chyba bym nie wyrobila :baffled:
Mieciu ( moj ojciec)dobry czlowiek zaoferowal sie ze postoi jutro i przygotuje miecha do drugiego dania !wiec najgorsze mi odeszlo !
tesiowa ma upiec 3 blachy ciasta ,tort zamowiony wiec to tesz odeszlo !
rosol sie ugotuje z samego rana ! moje zadanie przygotowac zimna tace ( sery i wedliny) i jaja z majonezem i 3 salatki ! bedzie jednak 18 osob ! wiec troszke mniej ...

Asia szacuneczek:tak: ja robie w knajpie, bedzie 28 osób wiec wole w domu nie robić. no ale robiłam parapetówke na 20 osób, dasz rade Laska!!!!!

witam sie i ja
noc u nas w miare, ale od rana noszenie i spanie na rekach a do tego mega ulewanie po kazdym karmieniu. tragedia. mnie zaczelo gardlo bolec ale to od suchego powietrza. jasna cholera nie mam nawet kiedy pojechac oddac ten nawilzacz do serwisu! i w ogole jakas zdenerwowana jestem od rana, choc sie wyspalam.
Oj sie nazbierało:-(
A ja bede sie powtarzać i namawiać Was na chustę!!!! mój uwielbia być noszony a mnie ręce nie bolą i obiadek ugotowany, pranie zrobione, domek posprzątany;-)

Oj sie nazbierało:-(
A ja bede sie powtarzać i namawiać Was na chustę!!!! mój uwielbia być noszony a mnie ręce nie bolą i obiadek ugotowany, pranie zrobione, domek posprzątany;-)

no własnie ja sie mocno nad chusta zastanawiam
ty masz bebelulu jak dobrze pamietam
czy kupowalas ja na allegro ?
ile za nia zapłaciłas?

no własnie ja sie mocno nad chusta zastanawiam
ty masz bebelulu jak dobrze pamietam
czy kupowalas ja na allegro ?
ile za nia zapłaciłas?

Ja kupowałam w sklepie, zapłacilam 200 zł. I mam bebelulu typ lulu:tak:Jak narazie się sprawdza bo nie trzeba jej wiazać i szybko wkłada sie i wykłada dziecko:tak: ale na tym etapie to raczej pomyślałabym juz o chuście wiązanej;-) bo bebelulu długo nie posłuzy, cos w tym stylu:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008, ROZMIAR L (885261760) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A rozmiar tzn długość dobierasz głownie do swojego rozmiaru:tak:

reklama
Do góry