labamba23
podwójna mama
wróciłam szyjka miękka ale rozwarcia brak, do tego mały leży buzią do góry:-( Wiec przed oczami mam same straszne scenariusze, że znowu będa komplikacje i ryczę jak głupia. Mam już dość, wszystko mnie boliSerca Dwa to, że my mamy złą opinię nie oznacza, że też taką będziesz miała. Jak pisałam wcześniej chciałam rodzić na inflanckiej i czytałam wiele opinii dziewczyn, które kolejne dziecko też zamierzają rodzić na inflanckiej. Pewnie gdybym sie nie przeterminowała też bym tam rodziła, ale powiedzieli mi, że na 8 dobę wywołanie a nie robili mi żadnej diagnostyki oprócz KTG i trochę czułam się po badaniach tam olana, więc postanowiłam skonsultować to w innym szpitalu, padło na madalińskiego i byłam bardzo mile zaskoczona zarowno wyglądem izby przyjęć jak i zachowaniem przemiłego personelu. Stwierdziłam, że inflanckiej już nie chcę:-) Ty masz swoją lekarz, z którą jesteś juz umówiona, więc nie może być źle:-)
Gosieek gratuluje siary!!
Labamba odmelduj się proszę, czy ty też tak jak Roxeen mnie zostawiłaś i już sama zostanę z terminem na 14.01![]()
Agbar, z tego wszystkiego przeczytałam twój opis który oprócz użycia kleszczy jest opisem mojego pierwszego porodu, mi od razu zrobili próżnociąg. Guzkiem się nie martw, na pewno się wchłonie, co do traumy poporodowej u dziecka, na pewno jest, ale dużo miłości i będzie dobrze

Ide dalej ryczeć:-(