reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Za 24 zł widziałam już plastikowe wanienki, ostatnio w tesco były fajne w promocji za 32 zl, z aplikacjami kubusia puchatka , termometrem wbudowanym i korkiem do odpływu wody

W sklepie niedaleko mnie wanienka kosztuje mała 22 zł a duża 26 zł :)

o kurcze, to muszę odwiedzić u siebie tesco, moze też będą takie wanienki:tak:
To jednak nie opłaca mi sie na all, jakby w takich cenach znaleźć. Bo ostatnio jak byłam w realu to wanienki po 60zł były:baffled:

Kochane, wskoczyło mi na 35 tydzień! :) Juuuupi :)

no, no.. juz coraz blizej konca. :tak::tak:

ja dzisiaj zaczynam 33 :-)

moj Karol wczoraj stwierdzil, ze zaczyna do niego docierac, ze mamy coraz mnie czasu i zaczyna sie lekko denerwowac. Oczywiscie jak mu powiedzialam, ze w 36 tygodniu ciąże uważa sie za donoszoną i praktycznie moze sie juz wszystko zdarzyc.

Ostatnia edycja:
Witam was:-)
Agniesiak gratuluje synka:-D
mirosia wanienka taka kosztuje od 26do 36zł zależy w jakim sklepie:szok:
Mam pytanie do dziewczyn,które biorą Fenoterol (wiem,że patinka i rybka to napewno) Czy jak bierzecie ten lek to mimo to macie skurcze? Ja jak wstaje z łóżka do WC to prawie zawsze mam twardy brzuch:-( I niewiem teraz czy to normalne...Ja biore 8x1/2tabl w ciągu 24h może to za mała dawka?

To tylko w moim zapyziałym miasteczku tak sobie szarżują z cenami. We wszystkich sklepach zwykła, najzwyklejsza wanienka kosztuje od 50 zł w górę :baffled:

reklama
Witam
Ja też coś dziś humoru nie mam
Agniesiak i Milkshake gratuluje poznania płci:)
Ja wczoraj jechałąm busem do miasta i oczywiście całągrogę musiałam stać, niby to 15 minut, ale te cholerne busy tak szybko jeżdzą i miałam wrażenie że zaraz w coś walne:( A chodniki takie śliskie że jeszcze musiałąm się wywalić, ale na szczęście na kolana, tylko potem nie mogłam się podnieść i oczywiście mi nikt nie pomógł. Dziś mnie cała noga boli

Do góry