reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Nie każda Madziu, nie każda :tak: My wciąż mieszkamy osobno, więc nie widzimy się tak non-stop. Tylko różnica polega na tym, że nas nic do tego nie zmusiło. I w razie czego jesteśmy blisko siebie, więc jak coś to za 15 min. możemy być razem :tak:

A planujecie w najbliższym czasie zamieszkać razem??

Madzia84 współczuje ze mąż jest daleko,ja tak miałam w zeszłym roku ale na szczeście mam go juz na miejscu:)

madzia - nie jestes jedyna bez M :tak:
Ja mojego zobacze za miesiac dopiero :tak:
No ale mam Jasia wiec na samotnosc nie narzekam :-D

Ide grzac parowki na kolacje :-D

Mialam poprasowac ubranka i nic z tego oczywiscie... Po prostu je schowalam do szafy i przykrylam zeb ysie nie kuryzly. W sypialni wygispodarowalam 1 polke i jest bardzo ciasno... Cos jeszcze wykombinuje. :confused:

Gosia - ja przed ciążą miałam zwykle ciśnienie 90/60, a od kiedy jestem w ciąży zwykle trzyma się granicy 140/90. Tak ze jak na mnie bardzo wysokie. Do tego od kilku dni zaczęłam baaardzo puchnąć. Poleciałam też od razu wyniki moczu zrobić, na szczeście są czyściutkie. W pon. idę do gina to oczywiście mu o tym powiem.
Ale nogi mi puchną tak, ze nie wkładam już żadnych butów. Naprawdę żadnych. I to nie po południu czy wieczorem, tylko od rana mam takie. Nie same stopy, tylko całe nogi, ręcę też (zwłaszcza dłonie), ale nie aż w takim stopniu. Nie zauwazyłam, zeby coś oprócz tego się działo, więc czekam do poniedziałku.

hej mamuśki

czarnuszka 88 była u gina szyjka się wydłużyła rozwarcie minimalne więc nie poszła do szpitala:tak::tak: ma się dobrze, gorąco pozdrawia i trzyma kciuki za szpitalne mamuśki

natomiast u nas od czwartku różnie :baffled:
wczoraj zaczęły mi się sączyć wody ale dostałam globulki rozwarcia nie ma skurczy też tylko brzusio bardzo ciąży i mały napiera na kanał:baffled:
ale damy radę do środy kiedy mamy kolejną wizytkę:tak::tak::tak:
poza tym farmakologia nas wspiera :tak::tak::tak: i jakoś leci

dziś spakowałam torbę do szpitala dla siebie dla małego już miałam spakowaną, ale wierzę że póki co z niej nie skorzystam

dziś już mi tak dużo nie leciało więc może będzie ok:tak:

dziś was raczej nie poczytam:no::no::no:

ale dużo zdrówka siłek i wszystkiego naj
spokojnej nocki

Pewnie kazda marcóweczka jest ze swoimi partnerami oprócz mnie ja taka sama biedula.Same pustki dzisiaj.

ja nie kochana , ja sama mieszkam z rodzicami i czuję się naprawde bardzo samotnie :-(z teściową nawet sie nie widuje, bo mnie i swojego wnuka powiedziała że nie akceptuje a mój nie mieszka ze mną tylko z matką

ja nie kochana , ja sama mieszkam z rodzicami i czuję się naprawde bardzo samotnie :-(z teściową nawet sie nie widuje, bo mnie i swojego wnuka powiedziała że nie akceptuje a mój nie mieszka ze mną tylko z matką

No wiem za ciekawie nie masz.Ale masz nas i nie smutaj sie tak.Juz niedługo bedziesz miała maluśkiego brzdąca.

reklama
Do góry