madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja zwykle mam 110/70 lub 120/70 w sam raz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojj spoko spoko jakos sobie poradze hehe ale dziekuje ;-) Ja jutro poprasuje co mam i już koniec. tetrowe pieluszki i tyle. Teraz zmykam. Zrobilam szybką kolacje i ide sie pouczyć bo za tydzien mam egzamin z pielęgniarstwa środowiskowego a jestem z tego zieeelonamarti8 to juz wszystko jasne :-)
patinka ja niestety nie bardzo moge pomóc bom się wybrała na Ekonomiczną która najwyżej wpedziła niektórych w nałogi hehe
Oj troszkę mnie przestraszyłyscie tymi szufladami i miejscem na dzieciowe rzeczyBo ja ni cholery nie mam gdzie upakowac tego wszystkiego i jak w koncu posprzatam w szafie (robie to od 2 tygodni) to chce opróżnic jedna komode z 3 szufladami. No i liczyłam ze Hankowe rzeczy sie zmieszcza
a tu chyba nie mam na co liczyć...
ojej jak super!!!!! Ja mam egzamin 30 stycznia więc luzik. jakby coś to na priva wyśle Ci meila ;-)patinka- ja cosik miałam, tylko muszę znaleśc, a to nie będzie łatwe;-)ale się jutro postarama na kiedy potrzebujesz?
Pewnie kazda marcóweczka jest ze swoimi partnerami oprócz mnie ja taka sama biedula.Same pustki dzisiaj.
Nie każda Madziu, nie każdaMy wciąż mieszkamy osobno, więc nie widzimy się tak non-stop. Tylko różnica polega na tym, że nas nic do tego nie zmusiło. I w razie czego jesteśmy blisko siebie, więc jak coś to za 15 min. możemy być razem
![]()