reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ania skrzat dzis i mnie dopadła zgaga było strasznie czułam sie jak smok ten od dratewki. przełyk prawie mi sie wypalił ale póki co przeszło po paczkach chyba . a gdzie pochowac rzeczy dla dzidzi to nie mam pojecia jestesmy w srodku remontu i nie wiem jak to bedzie co spedza mi sen z powiek

marti8 to juz wszystko jasne :-)

patinka ja niestety nie bardzo moge pomóc bom się wybrała na Ekonomiczną która najwyżej wpedziła niektórych w nałogi hehe

Oj troszkę mnie przestraszyłyscie tymi szufladami i miejscem na dzieciowe rzeczy :baffled: Bo ja ni cholery nie mam gdzie upakowac tego wszystkiego i jak w koncu posprzatam w szafie (robie to od 2 tygodni) to chce opróżnic jedna komode z 3 szufladami. No i liczyłam ze Hankowe rzeczy sie zmieszcza :sorry2: a tu chyba nie mam na co liczyć...
ojj spoko spoko jakos sobie poradze hehe ale dziekuje ;-) Ja jutro poprasuje co mam i już koniec. tetrowe pieluszki i tyle. Teraz zmykam. Zrobilam szybką kolacje i ide sie pouczyć bo za tydzien mam egzamin z pielęgniarstwa środowiskowego a jestem z tego zieeelona :confused:
Zajrze jeszcze ale później. Spokojnego wieczoru. Buziaki

Hej Dziewcionki,witam sie wieczorowa porą.Ale mi nogi w du.. wchodzą:baffled:najpierw pojechałam do teściowej,pózniej do Lidla,zmarzłam jak chole..po powrocie do domu wziełam się za prasowanie ciuszków Kubka które wczoraj dostałam od gości i uprałam,pózniej spakowałam do konca torbę do szpitala...w zasadzie nie do końca bo brakuje mi jeszcze spirytusu,majtek siatkowych ,pampersów i klapek pod prysznic ale to juz takie drobiazgi:tak:pózniej zaczełam gotować zupe ( pomidorową) i kopytka z sosem (strasznie mi się zachciało) i dopiero znalazłam chwilke rzeby odpoczac:-Dteraz czekam na mojego ślubnego bo własnie wraca z pracy...i to wszystko:-D

Pewnie kazda marcóweczka jest ze swoimi partnerami oprócz mnie ja taka sama biedula.Same pustki dzisiaj.

Nie każda Madziu, nie każda :tak: My wciąż mieszkamy osobno, więc nie widzimy się tak non-stop. Tylko różnica polega na tym, że nas nic do tego nie zmusiło. I w razie czego jesteśmy blisko siebie, więc jak coś to za 15 min. możemy być razem :tak:

hej, ja dziś wieczorem tez sama, bo M gra na jakimś półmetku:dry:

ale zaraz siadam obejrzeć 2 część zmierzchu

wypiłam prawie karton soku pomarańczowego, nie wiem, jak go zmieściłam, ale zaraz pęknę:-D

miłego wieczora

reklama
Nie każda Madziu, nie każda :tak: My wciąż mieszkamy osobno, więc nie widzimy się tak non-stop. Tylko różnica polega na tym, że nas nic do tego nie zmusiło. I w razie czego jesteśmy blisko siebie, więc jak coś to za 15 min. możemy być razem :tak:

No widzisz to i tak masz lepiej,mój jest bardzo daleko,ale juz niedługo bedzie coraz częściej ze mna z nami:tak:

Do góry