madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja zwykle mam 110/70 lub 120/70 w sam raz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojj spoko spoko jakos sobie poradze hehe ale dziekuje ;-) Ja jutro poprasuje co mam i już koniec. tetrowe pieluszki i tyle. Teraz zmykam. Zrobilam szybką kolacje i ide sie pouczyć bo za tydzien mam egzamin z pielęgniarstwa środowiskowego a jestem z tego zieeelonamarti8 to juz wszystko jasne :-)
patinka ja niestety nie bardzo moge pomóc bom się wybrała na Ekonomiczną która najwyżej wpedziła niektórych w nałogi hehe
Oj troszkę mnie przestraszyłyscie tymi szufladami i miejscem na dzieciowe rzeczyBo ja ni cholery nie mam gdzie upakowac tego wszystkiego i jak w koncu posprzatam w szafie (robie to od 2 tygodni) to chce opróżnic jedna komode z 3 szufladami. No i liczyłam ze Hankowe rzeczy sie zmieszcza
a tu chyba nie mam na co liczyć...
ojej jak super!!!!! Ja mam egzamin 30 stycznia więc luzik. jakby coś to na priva wyśle Ci meila ;-)patinka- ja cosik miałam, tylko muszę znaleśc, a to nie będzie łatwe;-)ale się jutro postarama na kiedy potrzebujesz?
najpierw pojechałam do teściowej,pózniej do Lidla,zmarzłam jak chole..po powrocie do domu wziełam się za prasowanie ciuszków Kubka które wczoraj dostałam od gości i uprałam,pózniej spakowałam do konca torbę do szpitala...w zasadzie nie do końca bo brakuje mi jeszcze spirytusu,majtek siatkowych ,pampersów i klapek pod prysznic ale to juz takie drobiazgi
pózniej zaczełam gotować zupe ( pomidorową) i kopytka z sosem (strasznie mi się zachciało) i dopiero znalazłam chwilke rzeby odpoczac
teraz czekam na mojego ślubnego bo własnie wraca z pracy...i to wszystko
Pewnie kazda marcóweczka jest ze swoimi partnerami oprócz mnie ja taka sama biedula.Same pustki dzisiaj.
My wciąż mieszkamy osobno, więc nie widzimy się tak non-stop. Tylko różnica polega na tym, że nas nic do tego nie zmusiło. I w razie czego jesteśmy blisko siebie, więc jak coś to za 15 min. możemy być razem 
Nie każda Madziu, nie każdaMy wciąż mieszkamy osobno, więc nie widzimy się tak non-stop. Tylko różnica polega na tym, że nas nic do tego nie zmusiło. I w razie czego jesteśmy blisko siebie, więc jak coś to za 15 min. możemy być razem
![]()