Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no właśnie Mmatysia się zpowiadała na dziś...

zaraz się ucieszy jak o swoich naukach przeczyta!

yyyyy, właśnie przed chwilą to zrobiłam 

ale wierzymy w niąBoże powinnyśmy odejść od klawiatur na jakieś 30 minut, widzicie gdzie ona jest??!!

da radę! może kiedyś będzie na bieżąco i będzie czekała na posty jak my
pozdrów go jak do tego dojdziesz(m się co chwilę pyta z czego się śmieję)

i tak będziesz pierwsza...to ja lece pod prysznic na 30 min ;-)

nie obudził się...
ale wiecie co wszyscy się za mnie w rodzinie śmieją ,że mi to tylko dzieci na wychowanie podsyłać , a ja mam swoje zasady i się nich trzymam ;-)

(tylko jak jest myty i przewijany). Moja córcia w jego wieku leżała na macie na dywanie i miałam dla siebie te parę godzin dziennie.ale wogóle to na mnie to dziwne wrażenie zawsze robi, te jej odpowiedzi... jakby z zaświatów.
na tapecie już coś innego, i nagle "Moniqqqqqqqqq" śle spóźnioną odpowiedź z zaświatów.![]()