reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
I ja sie witam 
Maborka dobrze, ze sie odezwalas, bo my tu o Was myslimy i czekamy na wiadomosci!
Dobrze, ze Szymus powoli wraca do zdrowka, choc wiem, ze ten widok musi byc dla Ciebie i Meza bardzo ciezki. Ale ciesze sie, ze masz tyle sily i dzielnie sobie dajesz z tym rade
Juz ponad dwa tygodnie za Wami. Jeszcze troszke... I faktycznie nie ma tu czego zazdroscic, moze niektore dziewczyny (zwlaszcza te nowe) nie wiedzialy co sie stalo... Bo mysle, ze nikt nie chcialby byc w takiej sytuacji...
A w szpitalach? Ciezko zwrocic komus uwage, bo pozniej moze byc jeszcze gorzej
Wracaj szybko do siebie, bo teraz jestes Najwazniejsza dla Szymusia
I pamietaj, ze czas jest najlepszy na wszystko...
Sciskam mocno!!!
Czarnuszka oszczedzaj sie!
A u nas dobrze, noc przespana, oczywiscie kilka razy na siku i przewracanie z boku na bok, ale nie narzekam. Biodra troche mniej bolaly. Spalam 11h, wiec luzik
Dzis zaczynamy 33 tydzien
:-) Maly ma coraz czesciej czkawke, dzis w nocy nie moglam usnac po wizycie w toalecie, bo tak go meczylo 
Teraz rosolek sie pichci i nie mam pomyslu co zrobic z drugim daniem, ale cos wymysle ;-)
Moze pozniej spacerek, ale tak szczerze, to mi sie nie chce nosa z domu wysciubiac
I zauwazylam, ze jak mniej chodze, to w nocy mi sie lepiej spi i biodra tak nie bola.
Trzymajcie sie "cieplutko", milej niedzielki ;-)

Maborka dobrze, ze sie odezwalas, bo my tu o Was myslimy i czekamy na wiadomosci!
Dobrze, ze Szymus powoli wraca do zdrowka, choc wiem, ze ten widok musi byc dla Ciebie i Meza bardzo ciezki. Ale ciesze sie, ze masz tyle sily i dzielnie sobie dajesz z tym rade

A w szpitalach? Ciezko zwrocic komus uwage, bo pozniej moze byc jeszcze gorzej

Wracaj szybko do siebie, bo teraz jestes Najwazniejsza dla Szymusia

Sciskam mocno!!!
Czarnuszka oszczedzaj sie!
A u nas dobrze, noc przespana, oczywiscie kilka razy na siku i przewracanie z boku na bok, ale nie narzekam. Biodra troche mniej bolaly. Spalam 11h, wiec luzik

Dzis zaczynamy 33 tydzien

Teraz rosolek sie pichci i nie mam pomyslu co zrobic z drugim daniem, ale cos wymysle ;-)
Moze pozniej spacerek, ale tak szczerze, to mi sie nie chce nosa z domu wysciubiac

I zauwazylam, ze jak mniej chodze, to w nocy mi sie lepiej spi i biodra tak nie bola.
Trzymajcie sie "cieplutko", milej niedzielki ;-)
Dziewczyny HELP!!!!!!
właśnie mi wyciekła jakaś biaława maź na wkładkę w majtach...w ilości małej łyżeczki
nie klei się ...zapachu nie czuję bo mam katar...co to może być?? bo wody płodowe to chyba bezbarwne....kurde czyba znowu mi upływa

właśnie mi wyciekła jakaś biaława maź na wkładkę w majtach...w ilości małej łyżeczki

K
króliczątko
Gość
Hej też miałam coś takiego któregoś wieczora. To najprawdopodobniej takie upławy tak było w moim przypadku. Pomógł pimafucin. Jednak lepiej zobacz się ze swoim lekarzem.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja tak mialam wczoraj wieczorem, wydaje mi sie, ze to tylko wydzielina, ktorej jest w ciazy troszke wiecej. Ja bez wkladek nigdzie sie nie ruszam. Ale nie chce Cie w blad wprowadzac.Dziewczyny HELP!!!!!!
właśnie mi wyciekła jakaś biaława maź na wkładkę w majtach...w ilości małej łyżeczkinie klei się ...zapachu nie czuję bo mam katar...co to może być?? bo wody płodowe to chyba bezbarwne....kurde czyba znowu mi upływa
![]()
Agniesiak85
Fanka BB :)
Heja!!
Dziękuję dziewczyny za gratulacje
:-) Nareszcie znamy płec, hihi;-)
Zaraz zrobimy z M obiadek;-) Dziś kotleciki jajeczne, ziemniaczki i buraczki, a na pierwsze zjadłam już zupkę pomidorową
Od jutra biorę się za swoją magisterkę.. eh.. do marca musze dwa rozdziały oddac, eh, ale co zrobic;-)
Czarnuszka oszczędzaj się Kochana!
Maborka, główka do góry! Szymuś zdrowieje i to jest najważniejsze!
Właśnie coś adelina się nie odzywa
Do nas przyszła tesciowa, więc uciekam. Wpadnę do Was późńiej;-)
Ah! No i napis z gilterów sobie muszę teraz zrobic z imieniem dzidzi

Zaraz zrobimy z M obiadek;-) Dziś kotleciki jajeczne, ziemniaczki i buraczki, a na pierwsze zjadłam już zupkę pomidorową

Od jutra biorę się za swoją magisterkę.. eh.. do marca musze dwa rozdziały oddac, eh, ale co zrobic;-)
Czarnuszka oszczędzaj się Kochana!

Maborka, główka do góry! Szymuś zdrowieje i to jest najważniejsze!
Właśnie coś adelina się nie odzywa

Do nas przyszła tesciowa, więc uciekam. Wpadnę do Was późńiej;-)
Ah! No i napis z gilterów sobie muszę teraz zrobic z imieniem dzidzi

witajcie
ja mam taki dylemat odnosnie sterylizacji butelek, nie planuje zakupu sterylizatora, myslalam o zalewaniu butelek gorącą wodą (wrzącą), ale butelki bede miala plastikowe czy te plastikowe mozna tak sterylizowac???? czytalam cos o sterylizacji na zimno ale tam trzeba uzywac jakichs srodkow chemicznych wiec z od razu taki rodzaj odrzucilam, a czytalam gdzies na necie ze kobitki poprostu gorącą wodą z kranu myly te butelki co wy o tym myslicie??
ja mam taki dylemat odnosnie sterylizacji butelek, nie planuje zakupu sterylizatora, myslalam o zalewaniu butelek gorącą wodą (wrzącą), ale butelki bede miala plastikowe czy te plastikowe mozna tak sterylizowac???? czytalam cos o sterylizacji na zimno ale tam trzeba uzywac jakichs srodkow chemicznych wiec z od razu taki rodzaj odrzucilam, a czytalam gdzies na necie ze kobitki poprostu gorącą wodą z kranu myly te butelki co wy o tym myslicie??
witajcie
Hej,
Nie wiem jakie masz butelki, ale na moich jest napisane, że można sterylizować poprzez wrzucenie butelki na 5 minut do wrzątku, wiec chyba wszystko zależy od producenta. Ja też nie kupuje sterylizatora

reklama