reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U mnie robia posiew obowiazkowo, nawet u gina taka kartka wisi ze wszystkie kobiety w 35 -36 tc maja miec pobierany posiew :)
Moim zdaniem to jedno z wazniejszych badan przed porodem.

Moj malz wczoraj zrobil chilli con carne i zajebisty sos do tego, zjadlam tego tyle ze szok :) A jeszcze mi pewnie od tesiciowej obiad przywiezie :)

reklama
mloda_mamusia1 całe szczęście, że z malutką wszystko dobrze. Współczuję tylko Tobie tego spitala, ale to już niedlugo i wrócicie razem do domku:tak::-)

A u mnie dzisiaj obiadokolacja, bo mój do 19 w pracy.:-( Pulpeciki z sosem pomidorowym, ziemniaczki i ogóreczki kiszone;-)

mloda_mamusia1 całe szczęście, że z malutką wszystko dobrze. Współczuję tylko Tobie tego spitala, ale to już niedlugo i wrócicie razem do domku:tak::-)
Ja to się nawet cieszę, że w szpitalu jestem, pod opieką lekarzy.:tak::tak: A poza tym wczoraj miałam takie silne skurcze, że aż mnie skręcało na łóżku!!! Aż płakałam!!! Ale minęło z czasem... A poza tym mam bóle jajników, jak powiedziałam o tym lekarzowi, to on na to :"No to mamy zbyt mało czasu, by donosić ciążę.." Ja oczy jak 5 złotych, ale nic więcej nie wytłumaczył, tylko zlecił usg i ktg...

Ja to się nawet cieszę, że w szpitalu jestem, pod opieką lekarzy.:tak::tak: A poza tym wczoraj miałam takie silne skurcze, że aż mnie skręcało na łóżku!!! Aż płakałam!!! Ale minęło z czasem... A poza tym mam bóle jajników, jak powiedziałam o tym lekarzowi, to on na to :"No to mamy zbyt mało czasu, by donosić ciążę.." Ja oczy jak 5 złotych, ale nic więcej nie wytłumaczył, tylko zlecił usg i ktg...
Ojej :shocked2: Ale najwazniejsze, tak jak mowisz, jestes pod opieka lekarska, wiec na pewno wszystko bedzie dobrze :tak: Trzymam kciuki! ;-)

Dziewczyny zrobiło mi się straszne uczulenie na brzuchu, od oliwko niby dla dzieci, podrapałam się i mam cały brzuch w krostkach, czym to można posmarować? Swędzi jak cholera, staram się wstrzymać z drapaniem, Próbowałam smarować sudocremem i nie pomogło, tylko okłady z wody

Dziewczyny zrobiło mi się straszne uczulenie na brzuchu, od oliwko niby dla dzieci, podrapałam się i mam cały brzuch w krostkach, czym to można posmarować? Swędzi jak cholera, staram się wstrzymać z drapaniem, Próbowałam smarować sudocremem i nie pomogło, tylko okłady z wody

Ja sądze ze wystarczy posmarować kremem nivea :)

reklama
Do góry