reklama
jak kupicie ten nawilżacz i go przetestujesz to pochwal sie jaki kupilas, bo tez sie nad tym zastanawiam tylko totalnie niezorientowana w tym temacie jestemWitam się i ja,
polecam zamiast oliwki, balsam seri AA, dla skóry alergicznej-skóra sucha...ja generalnie od jakiegoś czasu zwłaszcza po kąpieli wieczornej swędzi mnie skóra i jest sucha:-(ale mam nadzieje że po ciąży przejdzie...
dzisiaj mamy zamiar jechać(jak samochód odpali) po nawilżacz powietrza, bo strasznie sucho mamy w pokoju, i M ciągle kaszle przez to, ja też sie nie komfortowo czuję, no i oczywiście dzidzia musi mieć odpowiednią wilgotnośc jak się urodzi![]()
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Marti ja to musze kupic, ale odwilzacz 
Neska ja tez nie lubie takich filmow i tez zostalam "zmuszona" do pojscia do kina i musze przeznac, ze Avatar mnie milo zaskoczyl, tylko troche przydlugawy jak dla mnie i dla moich starych kosci
Polecam rowniez Sherlocka Holmesa :-)
Chyba sie juz nie poloze spac.

Neska ja tez nie lubie takich filmow i tez zostalam "zmuszona" do pojscia do kina i musze przeznac, ze Avatar mnie milo zaskoczyl, tylko troche przydlugawy jak dla mnie i dla moich starych kosci

Polecam rowniez Sherlocka Holmesa :-)
Chyba sie juz nie poloze spac.
Dobrze, napiszę jak kupimyjak kupicie ten nawilżacz i go przetestujesz to pochwal sie jaki kupilas, bo tez sie nad tym zastanawiam tylko totalnie niezorientowana w tym temacie jestem
eh jak się przelicza na tygodnie to się wydaje tak mało( 6 tygodni, super) ale jak pomyślę że to jeszcze 1,5 miesiąca, to jakos długo mi się wydaje
K
króliczątko
Gość
Dziewczyny u mnie jeszcze 5 tygodni. Brzuch mi się jednak spina niemiłosiernie i pobolewa. No spa nie pomaga :-( Czy jest szansa że donoszę ciążę? Nie chcę urodzić wcześniej. Czy któraś z was ma takie doświadczenia?
No nadrobiłam..
Agniesia serdecznie gratuluje syneczka
:***
Mirosia gratuluje skonczonej magisterki
))
Maborka łza sie kreci w oku jak sie czyta Twoje posty... Trzymajcie sie dzielnie całą trójką, jeszcze troszke i Szymus bedzie z \Wami w domku:* sciskam mocno :***
Czarnuszka fajnie ze sie odezwalas!! Wracaj do nas szybciutko!!! Buziaki:***
Młoda mamusia pewnie ze lepiej ze jestes w szpitalu pod fachowa opieką, zawsze to jakis komfort psychiczny! Trzymaj sie dzielnie kochana, sciskam i buziam :*
Co do swedzenia brzuszka to ja od poczatkiu uzywam tylko oliwki, jak narqzie skutkuje, zero rozstepów, oby tak dalej!!
U mnie weekend mrozny, pewnie jak wszedzie hehe, sobote spedzlismy w domku, bo az strach wychodzic w taka pogode
wiem juz gdzie ustawimy łózeczko, wiec moze dzisiaj go złozymy. Wczoraj za to bylismy u tesciowki na obiadku, i w sumie calą niedziele spedzuilismy tam.
A dzis nam nie odpalilo autko, maz walczy od 6 rano, nie pojechal do pracki dzis, a najlepsze jest to ze jak nie odpali to zostaniemy bez autka, bo drugie ktorym ja jezdzilam dzisiaj bedzie sprzedane...hehe a wykrakałam to pare dni temu...ehhh niech te mrozy juz odpuszcza...
Nocka jak zwykole super, ja mam spanie jak niemowlak
)
Na obiadek jeszcze nie wiem co ,mam cycki z kurczaka, brokul musze cos wymyslic, moze maice jakies fajne przepisy z tymi składnikiami
oKi ide nadrobic reszte watków
milego dzionka brzuszki!
Agniesia serdecznie gratuluje syneczka
Mirosia gratuluje skonczonej magisterki
Maborka łza sie kreci w oku jak sie czyta Twoje posty... Trzymajcie sie dzielnie całą trójką, jeszcze troszke i Szymus bedzie z \Wami w domku:* sciskam mocno :***
Czarnuszka fajnie ze sie odezwalas!! Wracaj do nas szybciutko!!! Buziaki:***
Młoda mamusia pewnie ze lepiej ze jestes w szpitalu pod fachowa opieką, zawsze to jakis komfort psychiczny! Trzymaj sie dzielnie kochana, sciskam i buziam :*
Co do swedzenia brzuszka to ja od poczatkiu uzywam tylko oliwki, jak narqzie skutkuje, zero rozstepów, oby tak dalej!!
U mnie weekend mrozny, pewnie jak wszedzie hehe, sobote spedzlismy w domku, bo az strach wychodzic w taka pogode

A dzis nam nie odpalilo autko, maz walczy od 6 rano, nie pojechal do pracki dzis, a najlepsze jest to ze jak nie odpali to zostaniemy bez autka, bo drugie ktorym ja jezdzilam dzisiaj bedzie sprzedane...hehe a wykrakałam to pare dni temu...ehhh niech te mrozy juz odpuszcza...
Nocka jak zwykole super, ja mam spanie jak niemowlak
Na obiadek jeszcze nie wiem co ,mam cycki z kurczaka, brokul musze cos wymyslic, moze maice jakies fajne przepisy z tymi składnikiami
oKi ide nadrobic reszte watków
milego dzionka brzuszki!
Witam z rana.
Nockę miałam taką sobie brzuch mi twardniał za każdym razem jak się przebudzałam
A jak leżała to był miękki dziwne,że podczas snu tak mi się dzieje
Mam nadzieje,że rozwarcie mi się nie powiększa
Do tego rano jak wstałam i włożyłam sobie luteinę dopochwową to na palcu miałam taki śluź o konsystencji budyniu biały(przepraszam za szczegóły) Już chciałam jechać do szpitala rano ale stwierdziłam,że czop powinnien być galaretowaty i podbarwiony krwią i sam powinnien wypaść
więc narazie leżę w domku a najgorsze jest to,że nawet nie mogę zadzw. do gina bo jest na urlopie
Co o tym sądzicie?
gaba ja też sądzę,żebyś się skonsultowała z lekarzem odnośnie tego swędzenia może to być zwykłe uczulenie lub najgorszym wypadku cholestaza ciążowa.
Nockę miałam taką sobie brzuch mi twardniał za każdym razem jak się przebudzałam

A jak leżała to był miękki dziwne,że podczas snu tak mi się dzieje

gaba ja też sądzę,żebyś się skonsultowała z lekarzem odnośnie tego swędzenia może to być zwykłe uczulenie lub najgorszym wypadku cholestaza ciążowa.
Agniesiak85
Fanka BB :)
Kochana, u mnie wyświetla że Twój napis wygląda tak: GLITERY.PL
O kurde...:-( a taki ładny napis:-( Musze chyba jeszcze raz go zrbic..Agniasiak - ja tez mam napis "glittery. pl"![]()

U mnie nocka w miarę..
M jest u dziadków za ścianą. Jestem juz po sniadanku. Dziś musze sie znów zabrac za swoją magisterkę, ale mam strasznego lenia.. ale jak mus to mus;-)
reklama