reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się i ja,
polecam zamiast oliwki, balsam seri AA, dla skóry alergicznej-skóra sucha...ja generalnie od jakiegoś czasu zwłaszcza po kąpieli wieczornej swędzi mnie skóra i jest sucha:-(ale mam nadzieje że po ciąży przejdzie...
dzisiaj mamy zamiar jechać(jak samochód odpali) po nawilżacz powietrza, bo strasznie sucho mamy w pokoju, i M ciągle kaszle przez to, ja też sie nie komfortowo czuję, no i oczywiście dzidzia musi mieć odpowiednią wilgotnośc jak się urodzi:tak:
jak kupicie ten nawilżacz i go przetestujesz to pochwal sie jaki kupilas, bo tez sie nad tym zastanawiam tylko totalnie niezorientowana w tym temacie jestem

Marti ja to musze kupic, ale odwilzacz :-D
Neska ja tez nie lubie takich filmow i tez zostalam "zmuszona" do pojscia do kina i musze przeznac, ze Avatar mnie milo zaskoczyl, tylko troche przydlugawy jak dla mnie i dla moich starych kosci :-D
Polecam rowniez Sherlocka Holmesa :-)

Chyba sie juz nie poloze spac.

A u nas jeszcze 6 tygodni!!! Mam wrażenie że to będzie wczęsnie, ale chyba większość z nas tak ma. Staram się nie mysleć o porodzie i mam nadzieję że jakoś to będzie:)

jak kupicie ten nawilżacz i go przetestujesz to pochwal sie jaki kupilas, bo tez sie nad tym zastanawiam tylko totalnie niezorientowana w tym temacie jestem
Dobrze, napiszę jak kupimy:)mamy pare na oku, poleciła nam znajoma która posiada, a i jeszcze M w pracy ma z nimi do czynienia więc myślę że zakup będzie udany:)

eh jak się przelicza na tygodnie to się wydaje tak mało( 6 tygodni, super) ale jak pomyślę że to jeszcze 1,5 miesiąca, to jakos długo mi się wydaje

Dziewczyny u mnie jeszcze 5 tygodni. Brzuch mi się jednak spina niemiłosiernie i pobolewa. No spa nie pomaga :-( Czy jest szansa że donoszę ciążę? Nie chcę urodzić wcześniej. Czy któraś z was ma takie doświadczenia?

No nadrobiłam..

Agniesia serdecznie gratuluje syneczka :):***
Mirosia gratuluje skonczonej magisterki :)))

Maborka łza sie kreci w oku jak sie czyta Twoje posty... Trzymajcie sie dzielnie całą trójką, jeszcze troszke i Szymus bedzie z \Wami w domku:* sciskam mocno :***

Czarnuszka fajnie ze sie odezwalas!! Wracaj do nas szybciutko!!! Buziaki:***

Młoda mamusia pewnie ze lepiej ze jestes w szpitalu pod fachowa opieką, zawsze to jakis komfort psychiczny! Trzymaj sie dzielnie kochana, sciskam i buziam :*

Co do swedzenia brzuszka to ja od poczatkiu uzywam tylko oliwki, jak narqzie skutkuje, zero rozstepów, oby tak dalej!!

U mnie weekend mrozny, pewnie jak wszedzie hehe, sobote spedzlismy w domku, bo az strach wychodzic w taka pogode :szok: wiem juz gdzie ustawimy łózeczko, wiec moze dzisiaj go złozymy. Wczoraj za to bylismy u tesciowki na obiadku, i w sumie calą niedziele spedzuilismy tam.
A dzis nam nie odpalilo autko, maz walczy od 6 rano, nie pojechal do pracki dzis, a najlepsze jest to ze jak nie odpali to zostaniemy bez autka, bo drugie ktorym ja jezdzilam dzisiaj bedzie sprzedane...hehe a wykrakałam to pare dni temu...ehhh niech te mrozy juz odpuszcza...

Nocka jak zwykole super, ja mam spanie jak niemowlak :))
Na obiadek jeszcze nie wiem co ,mam cycki z kurczaka, brokul musze cos wymyslic, moze maice jakies fajne przepisy z tymi składnikiami :)

oKi ide nadrobic reszte watków :)
milego dzionka brzuszki!

Witam z rana.
Nockę miałam taką sobie brzuch mi twardniał za każdym razem jak się przebudzałam:szok:
A jak leżała to był miękki dziwne,że podczas snu tak mi się dzieje:baffled: Mam nadzieje,że rozwarcie mi się nie powiększa:szok: Do tego rano jak wstałam i włożyłam sobie luteinę dopochwową to na palcu miałam taki śluź o konsystencji budyniu biały(przepraszam za szczegóły) Już chciałam jechać do szpitala rano ale stwierdziłam,że czop powinnien być galaretowaty i podbarwiony krwią i sam powinnien wypaść:baffled: więc narazie leżę w domku a najgorsze jest to,że nawet nie mogę zadzw. do gina bo jest na urlopie:szok: Co o tym sądzicie?
gaba ja też sądzę,żebyś się skonsultowała z lekarzem odnośnie tego swędzenia może to być zwykłe uczulenie lub najgorszym wypadku cholestaza ciążowa.

Kochana, u mnie wyświetla że Twój napis wygląda tak: GLITERY.PL

Agniasiak - ja tez mam napis "glittery. pl" :szok:
O kurde...:-( a taki ładny napis:-( Musze chyba jeszcze raz go zrbic..:dry:

U mnie nocka w miarę..
M jest u dziadków za ścianą. Jestem juz po sniadanku. Dziś musze sie znów zabrac za swoją magisterkę, ale mam strasznego lenia.. ale jak mus to mus;-)

reklama
Witam,

kończę 32 tydzień:-):-):-):-)
maborka trzymajcie się dzielnie. Niedługo zostaniecie nagrodzeni za waszą wytrwałość i siłę, maluszek będzie już z Wami cały i zdrowy:tak::tak::tak:

Teraz nadrabiam Wasze dalsze wpisy:tak:;-)

Do góry