reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

o, kakao, tez bym się napiła, ale rozpuszczalnego
Dzwoniłam do mojej ginki w sparwie tego uczulenia na brzuchu i powiedziałą że cholestaza swędzi ale nie widac uczulenia i że jak będę u niej w piatek to da mi skierowanie na te próby watrobowe
Wreszcie skończyłąm myć tę lodówke i zostało mi obiad ugotować. dziś u mnie ziemniaki, schabowy i sos pieczarkowy plus sałatka
Wieczorem zamierzam prasować ubranka dla dzidzi, ato dopiero 1 tura! Zostało tego strasznie dużo!
A jak wieszacie te małe skarpetki i niedrapki? Bo boję sie że mi pospadają z suszarki

reklama
mysza m widze ze maly zazdrosnik ci rosnie :-)

ja dzisiaj w koncu wzielam sie za pranie rzeczy dla dzidzi i wlasnie skonczyl sie prac 3 automat i na dzis jeszcze jeden sie zostal no i jeden jeszcze bedzie jak dokupie reszte pieluch tetrowych a na jutro mam plan to wszystko poprasowac i poukladac do szafki :)

Matko i córko, no chyba naprawdę zazdrośnik :-p Mąż już oświadczył, że jak tylko po porodzie będzie można brykać, to Mały jedzie do babci na noc :-D
Ja też jestem po 3 automatach z ciuszkami i nawet przeprosiłam się z żelazkiem ;-) i poprasowałam ubranka, ale zostało mi jeszcze trochę tego do prania i prasowania:wściekła/y: jak ja tego nie lubie, a cały czas mi się wydaje, że mam tak mało ubranek dla Franka :zawstydzona/y:

Witam nową mamusię (ona87) ja też z wawy a konkretnie tarchomin więc na prage mam niedaleko:tak:wykąpałam się,umalowałam,zrobiłam fryzurę,pomalowałam paznokcie i co ......i nic-usiadłam przed kompem:-Dale przynajmniej poczułam się jak wczesniej (czyli jak kobieta) a nie jak wagon towarowy,albo lokomotywa która sapie i dyszy:-Dnormalnie juz taka ociężała jestem że szok ( juz ponad 20 kg na +) masakra:szok::baffled:

a ja pranie zawasze wieszam za klamerki - bo szybciej schnie takie rozciągnięte :tak:

wiecie co kupiłam sobie sok CYMES z kiszonek kapusty ---ehh--- jak chcecie sobie zrobić "lewatywę" przed porodem to sobie kupcie :szok::szok::szok: normalnie szok!!

a ja pranie zawasze wieszam za klamerki - bo szybciej schnie takie rozciągnięte :tak:

wiecie co kupiłam sobie sok CYMES z kiszonek kapusty ---ehh--- jak chcecie sobie zrobić "lewatywę" przed porodem to sobie kupcie :szok::szok::szok: normalnie szok!!

hehehehehehe ok zapamietane :-D:-D:-D

dziewczyny chcace rodzic na inflanckiej... jakie sa ceny znieczulenia i porodu rodzinnego?
bo na stronie nie widze.
Poza tym na stronie jest napisane, ze nie odsylaja rodzacych po 36 tygodniu. A ja wlasnie sie tego najbardziej boje, ze pojade do szpitala i mnie stamtad odesla ze wzgledu na przepelnienie...

xXxIzuLQaxXx lepiej udaj sie do lekarza tak dla świętego spokoju bo po co się denerwować

moniSkaBe u mnie jest podobnie, na początku sex zabroniony bo miałam krwiaka, a teraz jak mogłam to nie miłam jakos chęci :zawstydzona/y:, mąż nie ma wyjścia musi cierpliwie czekać na lepsze czasy :tak:

ona87 witamy wśród marcóweczek :tak:

Milkshake dobrze wiedzieć co działa oczyszczająco :tak: może to mniej kłopotliwe niż lewatywa :-D

reklama
Poczytałam troszkę jednocześnie zabwiając mojego potworka a teraz jadę do szwagierki na urodziny-nie chce mi się wsiadać za kółko:-(!
Któraś pisała o odsyłani ze szpitali...4 lata temu leżałam w szpitalu w sali z 2 dziewczynami których nie przyjęto do Praskiego bo nie było miejsc. Ale były nawet zadowolone!

To i ja spróbuję tego soczku..chociaż ostatnio nakupowalam jogurtów Jogobella ze śliwką i idzie nieźle:-)

Witam nową mamusię (ona87) ja też z wawy a konkretnie tarchomin więc na prage mam niedaleko:tak:wykąpałam się,umalowałam,zrobiłam fryzurę,pomalowałam paznokcie i co ......i nic-usiadłam przed kompem:-Dale przynajmniej poczułam się jak wczesniej (czyli jak kobieta) a nie jak wagon towarowy,albo lokomotywa która sapie i dyszy:-Dnormalnie juz taka ociężała jestem że szok ( juz ponad 20 kg na +) masakra:szok::baffled:
Ja tylko jak usiądę to tak mnie żebro prawe zasuwa że sapie i dyszę a moja córcia i P tylko się patrzą z politowaniem! ( JA 12 NA + ):-p

Ostatnia edycja:
Do góry