widocznie za mało było!! :-)Kochana tu się nie trza wbijać - tu pić wystarczy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widocznie za mało było!! :-)Kochana tu się nie trza wbijać - tu pić wystarczy![]()
nic mu nie jest?Właśnie usłyszałam jakiś łomot z góry, biegnę... okazało się, że Andrzej z łóżka spadł!
Aguś albom ja już pijana, albo ja nie panimajem? na swojego syna najeżdzała?
ta i tym razem bliźniaki nie dziękuję ,popatrzę na was ,a ty Aga kiedy?
to nie było jego pierwsze lądowanie :-) Na szczęście nic ale się spłakał biednynic mu nie jest?
nic mu nie jest?
to dziś polej sobie więcejwidocznie za mało było!! :-)
mój wujek o swojej córce - mojej kuzynce - tej co ma Jenifer - mówił, że z niej to żadna Clauda Schiffer... jak się spotykała z takim chłopakiem o 2 głowy niższym... miało to niby znaczyć, że z niej nic ciekawego, więc na nic lepszego nie powinna liczyć...no...przykre, co?? Zacytuje ją "...a ja to Ciebie nie rozumiem.. Przecież z M żaden Książe z bajki".
oj to dobrze, że wszytko o.k.to nie było jego pierwsze lądowanie :-) Na szczęście nic ale się spłakał biedny
A jutro idę do pracy! :-)
mój wujek o swojej córce - mojej kuzynce - tej co ma Jenifer - mówił, że z niej to żadna Clauda Schiffer... jak się spotykała z takim chłopakiem o 2 głowy niższym... miało to niby znaczyć, że z niej nic ciekawego, więc na nic lepszego nie powinna liczyć...