reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Mitemil zakupy bomba ja mam wsio tylko nie kojec ale za to turystyczne łóżeczko jest
Tylko wozić mi sie nie chce ciągle do dużego pokoju i gracić to kazałam zakupić basenik pompowany męzowi dzięki temu nie bodnie sie w głowę jak poleci a na podłogę wsadze grubaśny koc lub kołdrę i już a mniejszy wydatek

dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Ja też jestem bardzo zadowolona z x landerka
Rzeczywiście i na te śniegi i po lesie i po polnych drogach super jeździ
Też jak pojadę do Rodziców to wybiorę się na plażę więc tez po piasku pojeżdżę![]()
Dopóki Zosia jeżdziła w gondolce też byłam bardzo zadowolona z tego wózka, a odkad się przesiadla do spacerowki to już mniej mi się podoba. Gorzej się sprawuje i wygląda.
Za to najbardziej zadowolona jestem z huśtawki którą Zosia dostała od dziadków. Poprostu rewelacja!i mała też ja uwielbia.
Huśtawka Papasan Starlights z projektorem N9278 / K7924 - Fisher Price
Dopóki Zosia jeżdziła w gondolce też byłam bardzo zadowolona z tego wózka, a odkad się przesiadla do spacerowki to już mniej mi się podoba. Gorzej się sprawuje i wygląda.
Za to najbardziej zadowolona jestem z huśtawki którą Zosia dostała od dziadków. Poprostu rewelacja!i mała też ja uwielbia.
Huśtawka Papasan Starlights z projektorem N9278 / K7924 - Fisher Price
fajna ,ale ma jedna wade jest tylko do 9 kg:-(
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
właśnie na stronach sprzedawców niektórych jest że do 9 kg a wchodziłam na oficjalną strone fischer price i jest do 11.4 kg. w każdym bądź razie jesli dzidzia sama siedzi to juz sie hustać w niej nie powinna ale jak narazie Zoska jest przeszcześliwa. Właśnie sie husta i obgryza paluszki u nóg
Iwona mój synek na 11 miesięcy ważył 9kg
teraz się zapowiada że 9 kg to może Jula będzie miała na roczek![]()
rozumiem,sama mam drobne dzieciatko,moja Gabrysia na roczek nawet 9kg nie wazyła,ale są dzieci ktore wiecej waża i dlatego pisałam,a jak pisze dominiczka to dziecko siedzące juz w tym nie powinno siedzieć to do około 6-7 miesiaca jest przeznaczona
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Mitemil swietne zakupy
Podobaja mi sie te puzzle piankowe. Gdzie je kupilas?
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Mitemil zakupy bombowe

A co byscie powiedzialy o tej spacerówce strasznie mi sie spodobała
Wózek z przekładaną rączką - śpiworek,folia (889954285) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek z przekładaną rączką - śpiworek,folia (889954285) - Aukcje internetowe Allegro
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Jak dla mnie super i nie drogi :-)Mitemil zakupy bombowe
reklama
Jak dla mnie super i nie drogi :-)
zgadzam sie,dla mnie też super i najważniejsze dla mnie ma przekładaną rączkę