• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja tez mam 3-funkcyjny wozek ale mysle ze na wiosne sie przesiadziemy do spacerowki. W okresie zimowym gondola jest dla mnie wygodniejsza, malej jest cieplej a poza tym czesto ja woze w aucie w gondoli (jest przystosowana do zapinania pasami).
A tak nawiasem mowiac to gdybym mogla drugi raz wybierac wozek to NIGDY w zyciu nie kupilabym z malymi kolkami!:wściekła/y:

no jasne że gondola jest wygodniejsza na zime, tylko moja pyza się do niej nie mieści:-)
a co do małych kółek to chyba nie są dobre przy gondoli i przy jeździe na śniegu....chociaż i na dużych pompowanych po śniegu się tragicznie jeździ

reklama
My mamy bardzo fajny kojec jest stabilny bo jest z metalowych rurek i jak się dzidzia oprze o to się nie złoży jak w niektórych tego typu kojcach!Jak go złoże ( nie wiem kiedy) to wkleję fotke.A kupilismy go w lumpku za chyba 30 zł!!!!

Co do wózków to mam uzywany z dużymi kołami ale już czuje że coś szwankuje i będzie trzeba nowy kupić bo ten szybko dobije na polnych wioskowych drogach:baffled::dry:

A tak nawiasem mowiac to gdybym mogla drugi raz wybierac wozek to NIGDY w zyciu nie kupilabym z malymi kolkami!:wściekła/y:
Domyślam się :-)
Ja jestem baaaaaaaaardzo zadowolona że wybrałam wózek z dużymi pompowanymi kołami :tak:
Jak dużo śniegu spadnie to tylko kółka przednie blokuję żeby nie skręcały i spokojnie jadę a jak patrzę właśnie na niektóre Dziewczyny z wózkami z takimi małymi kółeczkami jak one się męczą to aż mi ich szkoda :-p:tak:

Cześc Dziewczyny
zwracam się do Was z ogromną prośbą...
mam trudną sytuacje materialną a tu zaraz dzidzia przyjdzie na świat...
mam pytanie czy któraś z Was nie ma do odsprzedania za jakąs symboliczną cene jakiś ubranek na początek dla dzidzi?
jesli tak to bardzo prosiła bym o kontakt przez PW
pozdrawiam

Na pewno jakoś Ci pomożemy:)))
Tu masz moje gg - 8838167 albo mail: marta.czyzewska@o2.pl

W moim turystycznym to nie tylko umiejętności ale i waga się liczy ale dla nas to nie problem, bo kruszynka z Gabrysi. A dźwiga się w leżaczku na razie, więc chyba jeszcze czas. Ale Aneczko dałaś mi do myślenia z tym synkiem swoim!

Efe ja też w turystycznym nadal i wisoko wciąż choc mała podciąga sie do siadu a do tegozakupiłam nowy grubszy materac żeby jak niko już bedzie nie ciągnęło od podłogi i nic sie z łóżeczkiem nie dzieje a już dawno dopuszczalną wagę przekroczyła:tak:

Co do wózka to ja ze swojego jestem zadowolona nadaje sie i do miasta i na lesne drogi.Teraz przesiadłam sie do spacerówki bo mała nie chce lezec a mało mi spi i jest git

karincia, dominiczka też mam x-landera;-) Gondolka faktycznie nie należy do największych, ale mój Jasiek na szczęście się w niej jeszcze mieści. Ale w życiu nie zamieniłabym go na inny wózek, daje rade w każdych warunkach - jak byliśmy nad morzem to nawet po piasku ujechał:tak:

karincia, dominiczka też mam x-landera;-) Gondolka faktycznie nie należy do największych, ale mój Jasiek na szczęście się w niej jeszcze mieści. Ale w życiu nie zamieniłabym go na inny wózek, daje rade w każdych warunkach - jak byliśmy nad morzem to nawet po piasku ujechał:tak:
Ja też jestem bardzo zadowolona z x landerka :tak:
Rzeczywiście i na te śniegi i po lesie i po polnych drogach super jeździ :tak:
Też jak pojadę do Rodziców to wybiorę się na plażę więc tez po piasku pojeżdżę :-D

Ja będę nieskromna i pochwalę się zakupami jakie ostatnio poczyniliśmy z mężem... :sorry2:

5ccfd3dfeef237cbmed.jpg

Długo nie umiałam się zdecydować na tę wanienkę.
Mała jest zachwycona :tak:

9036e799681aa1d8med.jpg

Tu kojec, który Martyna bardzo polubiła. Nawet chętnie odbywa w nim popołudniową drzemkę :blink:

50c5e25b9bdac507med.jpg

Do kojca wkładam ją kiedy muszę spóścić ją na dłuższą chwilę z oka. Większą część dnia spędza jednak na macie piankowej z puzzli. Nawet w moim mężu obudziło się dziecko. Ta budowla to jego sprawka :-)

2fe833876fa24d98med.jpg

Martyna jest zachwycona nowym krzesełkiem. A i mnie wygodniej ją teraz karmić.

Ostatnia edycja:
reklama
mitemil
wanienke mamy identyczna
kojec mi sie nie mieści wiec odpada,a i tak ja uwazam go za zbędny dla mnie wynalazek
pianki tez mamy,ale ze zwierzątkami
i chyba nawet mate mamy podobna,choc moge sie mylic(chyba sie myle,bo ja mam Arke)
a krzesełka jeszcze nadal sie nie dorobiliśmy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry