reklama
Mola1
Fanka BB :)
Mitemil zakupy super! Ja mam wanienke Onda bardzo podobna do Twojej tzn zasada ta sama ze dziecko samo lezy i nie trzeba trzymac. Jestem bardzo z niej zadowolona. Mala pluska sie czasami nawet 15 minut i jest tym zachwycona
Do kupna kojca sie przymierzam a takie puzzle tez by mi sie przydaly bo Nel mi juz pelza z maty.
Kasia spaceroweczka bardzo fajna i funkcjonalna
Co do hustawki to tez mam z fisherprice rainforest i faktycznie sie sprawdzila ale uzywalam jej od 2 m-ca zycia a teraz juz nie bardzo sie nadaje bo ma pasy tylko na biodrach a mala sie w niej wykreca i probuje siadac i boje sie ze wypadnie, takze to juz ostatnie podrygi hustawki pomimo ze Nel wazy tylko 6 kilo.

Kasia spaceroweczka bardzo fajna i funkcjonalna

Co do hustawki to tez mam z fisherprice rainforest i faktycznie sie sprawdzila ale uzywalam jej od 2 m-ca zycia a teraz juz nie bardzo sie nadaje bo ma pasy tylko na biodrach a mala sie w niej wykreca i probuje siadac i boje sie ze wypadnie, takze to juz ostatnie podrygi hustawki pomimo ze Nel wazy tylko 6 kilo.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja dzis kupiłam te puzzle w Dariuszu w Przylepie od koloru do wyboru .Zaraz rozkładam je hihihihihihi.Moja klocek 8 kg waży i długa jest .Sama już praktycznie siedzi i lezaczek jej już sie znudził
wogule nie chce do niego ...

Mola1
Ooooo widzisz, dobrze ze mowisz, tez tam pojadeJa dzis kupiłam te puzzle w Dariuszu w Przylepie od koloru do wyboru .Zaraz rozkładam je hihihihihihi.Moja klocek 8 kg waży i długa jest .Sama już praktycznie siedzi i lezaczek jej już sie znudziłwogule nie chce do niego ...

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ooooo widzisz, dobrze ze mowisz, tez tam pojadeIle kosztowaly?
21 zł paczka chyba metr na metr te puzzle są po rozłozeniu kupiłam 3 op.
megaczka
mitemil fajny sprzęt ma Martynka a jaka ona już długa!! Tez sie przymierzam do kupna kojca no i puzzli 
Kasiu wózeczek ma wszystko czego bym od spacerówki wymagała

Kasiu wózeczek ma wszystko czego bym od spacerówki wymagała

andariel
mama super dwójki :]
mitemil zakupy widać udane, ja się przymierzam do kupna tych mat piankowych - puzzlowych; jakoś mi się wydawało, że na nie za wcześnie, ale nie wiem dlaczego
wózek Kasiu bardzo fajny, też się pomału rozglądam (ale na razie pomału
);
i zastanawiam się co wybrać - lekką składaną "parasolkę" czy właśnie spacerówkę z prawdziwego zdarzenia? czy taka parasolka to jedynie dodatek na spacery wkoło domu? doradźcie coś, bom zielona

wózek Kasiu bardzo fajny, też się pomału rozglądam (ale na razie pomału

i zastanawiam się co wybrać - lekką składaną "parasolkę" czy właśnie spacerówkę z prawdziwego zdarzenia? czy taka parasolka to jedynie dodatek na spacery wkoło domu? doradźcie coś, bom zielona

andariel
mama super dwójki :]
masz rację, przecież w parasolce się nie da na leżąco!!!
reklama
Mewa29
mama Adama
Kasia- fajny wozek
Andariel- sa bardzo fajne spacerowki, i lekkie i latwo sie rozkladaja i spac dzidzia w nich moze
ja bym sobie parasolke darowala

Andariel- sa bardzo fajne spacerowki, i lekkie i latwo sie rozkladaja i spac dzidzia w nich moze

ja bym sobie parasolke darowala