• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
niestety Ci nie pomoge; my uzywamy wozka z Bebecer i na razie jest ok, chociaz jest strasznie ciezki, ale tez stabilny i zadna droga mu nie straszna. spcerowka jest rozkladana i fajnie wyglada.
apropo kojca, to my tez mamy lozeczko turystyczne, wiec nie bedziemy kojca kupowac:tak: a nad puzzlami tez ostatnio sie zastanawialam i podobnie jak andariel pomyslalam, ze kupie pozniej;-)

jakbym mieszkała w domku jednorodzinnym a nie w bloku to kupiła bym sobie bebecara właśnie. strasznie na nie zachorowałam jak zobaczyłam na ślubie u koleżanki, byli z małym dzieciaczkiem w tym wózku i nie mogła przeżyc że jakoś wcześniej ich nie zauważyłam.

sąsiadka ma ten ostatni i jest z niego bardzo zadowolona,można w nim spokojnie dziecko spać położyc i po leśnych dróżkach pochodzić,wiadmo wytrzepie ,ale w którym wózku nie trzepie

o to fajnie. dzieki za odpowiedz.
e w moim wielkim kolosie też małą trzęsie ale ona to lubi...szybciej usypia:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bebecar to nasz pierwszy wozek. Jako gondolka sprawowal sie rewelacyjnie. Wersja Ip-Op. Manualnie rewelacja. Mlody jednak wyrosl szybko z gondoli , nie chcial lezec. Jako spacerowka dla nad sie nie sprawdzil bo maly byl jeszcze maly i mialam wrazenie ze tonie w niej, chociaz ona jest dostosowana od 0+. Dlatego mamy juz cos mniejszgo.
Ale naprawde polecam. Chodz nie jest za lekki ale manualnie prowadzi sie wystrzalowo.

jakbym mieszkała w domku jednorodzinnym a nie w bloku to kupiła bym sobie bebecara właśnie. strasznie na nie zachorowałam jak zobaczyłam na ślubie u koleżanki, byli z małym dzieciaczkiem w tym wózku i nie mogła przeżyc że jakoś wcześniej ich nie zauważyłam.
dominiczka my tez mieszkamy w bloku i zawsze moj J znosi z rana wozek, a my pozniej z Mikiem wychodzimy.:tak:

Bebecar to nasz pierwszy wozek. Jako gondolka sprawowal sie rewelacyjnie. Wersja Ip-Op. Manualnie rewelacja. Mlody jednak wyrosl szybko z gondoli , nie chcial lezec. Jako spacerowka dla nad sie nie sprawdzil bo maly byl jeszcze maly i mialam wrazenie ze tonie w niej, chociaz ona jest dostosowana od 0+. Dlatego mamy juz cos mniejszgo.
Ale naprawde polecam. Chodz nie jest za lekki ale manualnie prowadzi sie wystrzalowo.
monika moj tez juz wyrosl z gondolki. a w spacerowce mamy zamiar jezdzic od marca. Miko juz ma prawie 9 kg, wiec na pewno w niej nie utonie :-D

kirie elejson, na pierwszy rzut jak zobaczyłam linka to wydawało mi się że tam napisane "BROWAR i blender... karmienie butelką..." aż się przeraziłam, chyba mi piwo po głowie chodzi... taka długa abstynencja rzuca się na głowę? :-D ;-)

Co do wózków ja mam Chicco 3 in 1i tak jak czułam od początku, jest niefajny i go nie polubię :[ małe kółka Chicco po śniegu tradżedyja.... ech no cóż jedyny ma plus taki że gondola ma podnoszony zagłówek i jest też dobra do spania jak jedziemy do teściów to spoko było mu tam spiochać. I tyle, nie wypowiadam się więcej bo awxcdfrgnexc ot i tyle, może spacerówka mnie pocieszy i będzie się lepiej użytkować

no spoko cudo - ja parowar to sobie musze kupic, ale taki duzy dla całej rodzinki

a ten mechanizm ile kosztuje, wiecie?
aleee nie opyla się bo jeszcze troche i chyba bedzie się razem dla wszystkich obiadki gotowac, a nie osobno dla dzidzi:-p

Ja też wertuje te spacerówki bo nasz wózek piekielnie ciężki. Na razie jestem ciemna masa. Muszę pojechać do sklepu i pomacać, popchać.
Jedno wiem na pewno, że będzie ciemny. Nasz od ciągłego wkładania do bagażnika wygląda masakrycznie. Ach... mam seledynowy (napiszę bo nowe sierpniówki mamy)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry