Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja chce sobie wlasnie taka parasolke maclarena kupic tak jak mowisz na szybkie wypady i przyda sie jak wyjade na wakacje. Ale ostatnio mowilam kolezance o tym i mowila ze czytala jakis artykul ze byly badania i to niby najgorsze spacerowki ze dzieci sobie palce przycinaja i takie tam. Musze ja przy okazji spytac gdzie to czytala.Dziewczyny ja polecam spacerówki maclaren - my mamy taką parasolkę - najprostrza na szybkie wypady bo waży 3 kg, i się bardzo dobrze spisuje a wiem, że są też takie gdzie się opuszcza oparcie i dziecko może spać.
Ja też wertuje te spacerówki bo nasz wózek piekielnie ciężki. Na razie jestem ciemna masa. Muszę pojechać do sklepu i pomacać, popchać.
Jedno wiem na pewno, że będzie ciemny. Nasz od ciągłego wkładania do bagażnika wygląda masakrycznie. Ach... mam seledynowy (napiszę bo nowe sierpniówki mamy)

Najgorsze jest chyba to że w lecie strasznie owady do tego koloru ciągnie...Tyle dobrze że spacerówkę można prać prawie całą w pralce, w sezonie (że się tak wyrażę
) musi być prany minimum raz na dwa tygodnie;-)dominiczka my tez mieszkamy w bloku i zawsze moj J znosi z rana wozek, a my pozniej z Mikiem wychodzimy.![]()

zresztą myśmy tez mieli go wymieniać bo Juli bardzo się nie podobała jazda tyłem do mnie ale się przekonała i cieszę się ze go zostawiliśmy
my mamy nosidełko bebeconfort takie zwyklaste- niezbyt wygodne, nie polecam, ale pozyczyliśmy takie nosidło-chustę typu mei tai i to jest super, jak mały marudzi teraz jak zabkuje to tatus po domu nosi i Bartek zasypia nawet w tym
dobrze odciąża a dziecko bardziej siedzi niż wisi jak w tradycyjnych...
co do parasolki- ja mam nawet z rozkładanym oparciem ale tak naprawdę to polecam dopiero przy chodzących dzieciach, takich które więcej biegaja wokół wózka a nie w nim śpia...wcześneij zdecydowanie porządna solidna spacerówka, no chyba ze na chwile dookoła bloku albo do auta pod rękę...
a ja mam pytanko do mam ze starszakami - czy miałyście jakies doświadczenia, słyszałyście coś o sprawdzonych fotelikach 9-36? chcemy coś takiego do dziadka do auta sprawić żeby mógł w tym w razie czego i Bartek i Karol jechać (choć osobiście nie jestem zwolenniczką takich fotelików ale na krótkie trasy z dzaidkiem nie bede szaleć)
Piwonia - takie cuda były juz jak Karola miałam ale nie u nas jeszcze - kolezanka używała ale miaąłm z zagranicy od kogoś, teraz bym sobie chetnie cos takiego sprawiła - zaraz oblukam ceny - i pewnie padnę![]()