reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja chce sobie wlasnie taka parasolke maclarena kupic tak jak mowisz na szybkie wypady i przyda sie jak wyjade na wakacje. Ale ostatnio mowilam kolezance o tym i mowila ze czytala jakis artykul ze byly badania i to niby najgorsze spacerowki ze dzieci sobie palce przycinaja i takie tam. Musze ja przy okazji spytac gdzie to czytala.

No nam nic takiego się nie przydarzyło - a to już nasza druga parasolka - pierwszą zgubiliśmy w Florencji:baffled::baffled::baffled:
A, nasza się nazywa VOLO, ale tak jak pisała BAŚKA ona się sprawdza przy chodziaczku

reklama
Ja mam taką parasolkę co się całkiem rozkłada i dziecko może spać. Więc starszego to już woziłam w tym jak miał 8 miesiecy. (Bo spacerówka była u niani).Akuratat lato było, to nie było w niej tak gorąco. No i na wakacjach nawet po leśnych ścieżkach dała radę.

No to jednak kolezanka dobrze czytala.... Ale zobaczcie jaka to znikoma ilosc tych przytrzasniec na skale swiatowa! Poza tym wydaje mi sie ze jak w jakikolwiek wozek wlozysz palec przy skladaniu to cos sie z nim stanie...

Moim zdaniem to niedajmy sie zwariować. Przecież nie składamy wózków z dziećmi w środku. A poza tym to myślę że w jakikolwiek wózek wsadzić palce podczas składania to może stać się krzywda.

A ja jestem mega zadowolona. (Chwale się wiem ale nie mogę się powstrzymać) Udało nam się kupić huśtawkę taką na drzwi jak Miranda ma! I nie zgadniecie za ile? Za 15zł:szok: W lumpeksie :-D

wow kwota powalająca,normalnie extra macie lumpek skoro takie rzeczy maja w nim u nas nie ma takich bajerów
Też nie wiedziałam, że takie rzeczy mają ale ostatnio zaczeli wystawiać maskotki, książki, aparaty fotograficzne itp. Tylko trzeba iść w dniu dostawy i laska która sprzedaje już mnie zna i wie że stały klient ze mnie i mi pokaże zanim na sklep wyłoży. No i uratowało mnie to że trzeba mieć nowe framugi takie wystające, czyli cierpienie związane z remontem się na coś przydało;-) Jak jutro mi się uda to zajdę tam i jej powiem żeby mi następną taką odłożyła jak będzie miała. Może będziecie chciały?

pewno,że będa chetne za takie pieniażki
u mnie dużo ciuchlandów,ale takiego super zadnego w jednym koło mnie można tylko firmowe ciuszki zakupic ale wiekoszosc dla chłopców

reklama
Jak tylko wypatrzę to dam znać;)
No w tym też mieli większość dla chłopców ale nie mogłam się pohamować i kupiłam małej ogrodniczki w misia
zaraz wrzucę fotkę...

Ostatnia edycja:
Do góry