reklama
To i my sie pochwalimy wczorajszymi zakupami :-)
świetne zakupki,a ściana wygląda teraz pięknie
kasiol
Fanka BB :)
monika świetne naklejki, ja szukałam czegoś takiego i nie mogłam znalesć, gdzie można takie kupić, czy to fisher-price?
Ostatnia edycja:
monika świetne naklejki, ja szukałam czegoś takiego i nie mogłam znalesć, gdzie można takie kupić, czy to fischer-price?
Tak, to Fisher Price. Ja niestety kupilam przez neta tu w UK. Jak co to moge wyslac stad.
kasiol
dziekuje
mam teścia w londynie, teraz wiem gdzie szukać
Mola1
Efe no wlasnie sie dziwilam ze nigdzie nie widzialam takiej krowki 
Monika super zakupy, widac ze Bastian zachwycony
Mi dzisiaj mama kupila puzzle na podloge zeby ulozyc pod mata i wokol. No i zamiast tych duzych cyferek lub literek sa rozne zwierzatka....zlozone z malych elementow... Mowie mamie ze przeciez to sie nie nadaje bo to polknie! A ona myslala ze to namalowane tylko a nie do wyciagania i ukladania
usmialysmy sie, poki co mysle ze Nel tego nie da rady wydlubac bo mi jest trudno jak na plasko na podlodze te puzle leza. No ale niedlugo bede musiala je schowac i kupic te z cyferkami. Oddam jej spowrotem jak skonczy 3 lata!

Monika super zakupy, widac ze Bastian zachwycony

Mi dzisiaj mama kupila puzzle na podloge zeby ulozyc pod mata i wokol. No i zamiast tych duzych cyferek lub literek sa rozne zwierzatka....zlozone z malych elementow... Mowie mamie ze przeciez to sie nie nadaje bo to polknie! A ona myslala ze to namalowane tylko a nie do wyciagania i ukladania

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Mola ja w przelocie przez sklep z zabawkami też wzięłam te ze zwierzątkami i najgorsze że się rozpadają przy przekładaniu, przeciąganiu... strasznie to wkurzające i też mam zamiar kupić z większymi literkami i cyferkami.
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Zrobiliśmy przymiarkę do huśtawki, bo wyschła. Dziś specjalnie poszłam do tego lumpka i złożyłam zamówienie dla Iwonki i Kasi. Dowiedziałam się też, że w połowie lutego będą mieli dostawę zabawek. Ostatnio mieli same oryginały. Na przykład chodzik nowiutki z bajerami. Sprzedali za 50zł. Hi hi nawet tel. komórkowe mają

reklama
No swietna Efe!!!Za te cene jak za darmo, jakby jeszcze mieli to ja bym sie nie pogniewałaNo i widze Gabi zadowolona
super wygląda Gabrysia w niej,ja tez sie piszę jak coś,bo rewelacyjna jestoj widać,ze małej sie podoba