reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

To i my sie pochwalimy wczorajszymi zakupami :-)

Załączniki

• DSC05011.jpg
    DSC05011.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC05026.jpg
    DSC05026.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC05042.jpg
    DSC05042.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Efe no wlasnie sie dziwilam ze nigdzie nie widzialam takiej krowki :-D

Monika super zakupy, widac ze Bastian zachwycony:tak:

Mi dzisiaj mama kupila puzzle na podloge zeby ulozyc pod mata i wokol. No i zamiast tych duzych cyferek lub literek sa rozne zwierzatka....zlozone z malych elementow... Mowie mamie ze przeciez to sie nie nadaje bo to polknie! A ona myslala ze to namalowane tylko a nie do wyciagania i ukladania:-D usmialysmy sie, poki co mysle ze Nel tego nie da rady wydlubac bo mi jest trudno jak na plasko na podlodze te puzle leza. No ale niedlugo bede musiala je schowac i kupic te z cyferkami. Oddam jej spowrotem jak skonczy 3 lata!:-D

Mola ja w przelocie przez sklep z zabawkami też wzięłam te ze zwierzątkami i najgorsze że się rozpadają przy przekładaniu, przeciąganiu... strasznie to wkurzające i też mam zamiar kupić z większymi literkami i cyferkami.

Zrobiliśmy przymiarkę do huśtawki, bo wyschła. Dziś specjalnie poszłam do tego lumpka i złożyłam zamówienie dla Iwonki i Kasi. Dowiedziałam się też, że w połowie lutego będą mieli dostawę zabawek. Ostatnio mieli same oryginały. Na przykład chodzik nowiutki z bajerami. Sprzedali za 50zł. Hi hi nawet tel. komórkowe mają:szok:

No swietna Efe!!!Za te cene jak za darmo, jakby jeszcze mieli to ja bym sie nie pogniewała:-D:-D:-DNo i widze Gabi zadowolona

reklama
Do góry