luna665
Mama grudniowa 2007
Witam dzieweczki
Nocka znośna, maa obudzila sie tylko raz 4 rano i pospala do 8 pawie. Sypie mocno ale tylko 7 * jest.

Spadł świerzy snieg, moze lepszy niz tamten do lepienia to pogotowie rtunkowe zrobimy
A tak w ogóle to dzieki za kondolencje dziewczyny, no biedny on:-)

. No to tez bym nie zalowala kasy i wolala wiecej daa myslalam, e to na pól roku, jakies przejsciowe czy cuś.
.

Witam nowe mamuśki:-)

Swietne zakupy
Gratulacje ogromne za nowa prace. Moze jeszcze ta w lumpiku wypali???

A ja na porannym glodzie.
No bo oczywiecie zamiast sniadanie zrobic, wode wstawic to zaraz na bb lece

No to ja kochane na razie sie odmeldowuje do lodówki. Musze cos zjeść bo mi kiszki grają. Sypie nadal mocno, bedzi etrzeba mala wziac na sanki i na zakupy, bo nic na obiad nie mam. a dostał P wczoraj kupon do Viando na 50 zł-jak znalazł teraz przed wyplata. Ale do końca mieś trzeba wykożystać, więc lece póki o nim pamiętam, hihi.
Nocka znośna, maa obudzila sie tylko raz 4 rano i pospala do 8 pawie. Sypie mocno ale tylko 7 * jest.
Luna ja bym tego tak nie zostawiła,biedny gustawo ,to musiał byc zamach to niemozliwe żeby z przyczyn naturalnych![]()

Spadł świerzy snieg, moze lepszy niz tamten do lepienia to pogotowie rtunkowe zrobimy

A tak w ogóle to dzieki za kondolencje dziewczyny, no biedny on:-)
co do zebów to ja jak sie smieje to czesto odchylam głowe do tyłu i strasznie rozwieram paszcze wiec jednak lepiej wydac troche więcej jednorazowo niz potem żałowac, to nie jest za rok ani dwa tylko minimum na 10![]()

.
Malina, powinnaś dostać żadową posadkęTam ciągle narzekają na mały przyrost naturalny w Polsce, z twoimi wróżbami szybko by się skończył
![]()

Zgadzam sie w 100%. My tez chcielismy tylko przyjecie, a nasze amy jak zaczly robic liste gosci, to rece mi opadly, ponad 100 wyszla. Zawzielismy se z P i ograniczylismy do niespelna 30 osob. Daloby wiecej usunac, ale to tylko dla przyjemnosci tesciowej...ale nie robimy zadnego wesela, tylko obiad dla najbliższej rodiny i świadków(czyt.rodiców i dziadków) bo wolimy za tą kase jechac w podróz poślubną za granice na tydzien lub dwa, żeby bylo co pamiętac, niz jeden dzien chlania;-)![]()
Witam nowe mamuśki:-)

Pozostaje zyczyc milego ogladania i przyjemnego kawkowaniaAnka ,ja czuje ze od jutra rana będę pluła lodem
Uwaga,po trudach i znojach ściagnełam soboie z chomika pierwszy odcinek pólnoc-południe ,pośiwecę sie i ściagne sobie wszystkie częsścibo uwielbiam ,a nie ogladałam kupe lat, od kiedy ostatnio szedł w tv.
Wstawiłam sobie wodę na ryż i uwaga idę na kawe do koleżankitej o której pisałam ,ze ciagle czegoś chce,w ogóle pisze eski i dzwoni,jakby zajarzyła ,albo podczytywała bb
ale to miłe
![]()

Przyjmij najszczersze kondolencje:-(;-).Pozostanie na zawsze w naszej pamięci jako duży,biały,zimny.......bałwan
..

Swietne zakupy

Gratulacje ogromne za nowa prace. Moze jeszcze ta w lumpiku wypali???
Ja kawy nie pijam, ale na taka sie skusze

mniami.Olcia a ja coś słodkiego zapodam;-)
![]()
![]()
A ja na porannym glodzie.
No bo oczywiecie zamiast sniadanie zrobic, wode wstawic to zaraz na bb lece

No kochana za taka lekture to ja Ci wybacze. Uwelbiam takie ksiazki, moze kiedys pozycze od Ciebie???witam:-) melduje ze zyje ;-) witam tez nowe mamy :-) dorwalam w koncu ksiazki na które polowałam dłuzszy czas Jeździec Miedziany - Simons Paullina Tatiana i Aleksander - Simons Paullina Ogród letni - Simons Paullina
takze obawiam sie ze jakis czas bede pojawiac sie sporadycznie i od razu przepraszam
Milego dnia :-)
co to za spadajace małpki???
Chlopacy graja w spadajace malpki wiec mam czas na kompa
Wypilam juz sobie czekolade na goraco bo skonczylo mi sie capucinko
To moze i moje podreperuje, hihi, też nimi ciągnie...Tatus naprawia drzwi blkonowe bo cos mu tam za bardzo wiejenawet pojechal do sklepu po klucze bo mu jednego brakowlo
![]()
Cierp ciało cos chcialo-by powiedział mój ojciec. A powaznie-to trzymam kciukasy-przezyjesz jakoś...a ja dzisiaj znów do sadystyja juz nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:-(
No to ja kochane na razie sie odmeldowuje do lodówki. Musze cos zjeść bo mi kiszki grają. Sypie nadal mocno, bedzi etrzeba mala wziac na sanki i na zakupy, bo nic na obiad nie mam. a dostał P wczoraj kupon do Viando na 50 zł-jak znalazł teraz przed wyplata. Ale do końca mieś trzeba wykożystać, więc lece póki o nim pamiętam, hihi.